Ahdistava ilma ulkona! Ärsyttää tollainen sade ja hirmuinen tuuli. :( Ei juuri jouluiselta tunnu, vaikka kuinka yrittäisi joululahjoja tehdä. Meillä on duunissa hyväntekeväisyys joululahja-kampanja menossa, lahjoitetaan lahjoja parille lastenkodille, joissa lapsia iältään 0-6 vuotta. Mä valitsin lahjottavakseni 1v tytön, ja hänelle olisi nyt tulossa pipo, kaulaliina, lapaset ja ehkä sukatkin. Harkinnassa on, josko siihen ostaisi vielä jonkun paidan tms.
Käsityöt ovat siis viimepäivät keskittyneet melko pitkälti noihin joululahjoihin; pipo on jo päättelyä vaille valmis ja lapasetkin melkein kuosissa. Tänään varmaankin saan noi lapaset valmiiksi ja sitten hyökkään kaulaliinan kimppuun.
Eilen tarttui kaupasta mukaan uusi pitsihaarukka. On vähän edellistä leveämpi, ja ajattelin tehdä sillä kaulaliinan serkulle. Pipo on jo joulupukin säkissä, ja sarjaa jatkamaan ajattelin tuon kaulahuivin.
Joulukortit ovat viimeistelyä vaille valmiit. Alkuperäinen ristipistoidea jäi tulevia vuosia odottamaan, ja korteiksi päätyy melko simppelit versiot.
Nyt takaisin koulutehtävän pariin... Plaah!
Edit: Niin juu. Sivupohja vaihtui taas. Ja kukapa tietää, kuinka monta kertaa sen vielä vaihdankaan, pohjat kun kaikki ovat toistaan upeampia. :oops: