Ihania nämä vajaat työviikot! Voisin ihan hyvin jatkaa työskentelyä vain muutamana päivänä viikossa... Varsinkin kun valtaosa työkavereista on lomalla, niin mikäs täällä on ollessa. :)

Käsitöissä työn alla on lapaset serkkutytölle synttärilahjaksi. Annoin hänelle joululahjaksi tuon aiemmassa postauksessa näkyvän pipon, ja samanvärisen salomoninsolmu-kaulaliinan, joten tilauksena tuli sitten vielä lapaset samaa sarjaa. Neulonnan osalta olen alkamassa jo vähän huolestumaan langan määrästä. Lankaa on "vaikka muille jakaa", mutta en keksi niistä mitään tekemistä! Joko väri on väärä tai lankaa on ajattelemaani hommaan liian vähän, tai muuta ongelmaa. Höh. Pitänee surffailla ohjesivuja vähän tarkemman kamman kanssa, josko jotain kivaa löytyisi. Tai sitten vaan teen kaikista langoista sukkia...

Alennusmyynneissä olen myös käynyt kääntymässä. Mukaan tarttui "Helmitöiden vuosi"-kirja, koska helmityötkin vähän kiinnostavat. Kirjassa onkin tosi ihania malleja, mutta tekniikoihin pitänee tutustua vielä vähän tarkemmin ennen töihin käymistä.

Uuden vuoden kunniaksi, tosin vähän etuajassa, vaihdoin sivupohjan. Pohja löytyi Piristysruiskeen sivuilta. Saa edes jotain uusia kuvia, kun postaukset muuten ovat kovasti kuvattomia. ;-)