Eilinen ompelukurssi meni melko hyvin. Sain vuoren kiinnitettyä takkiin, tosin hihat yms on vielä kiinnittämättä/siistimättä. Mutta ehkäpä tästä jossain vaiheessa tulee valmista! Illalla eteni myös palmikkopipa muutaman kerroksen Täydellisten naisten tahdissa. Ehkäpä jo tänään saan sen valmiiksi?

Illalla iski pienoinen panikointi tulevan asunnon remontin suhteen. Aloin epäilemään, josko olemme haukkaamassa liian suurta palaa, ja vain näännymme työtaakan alle. Mies kuitenkin palautti minut maanpinnalle toteamalla, että kylpyhuone ja makuuhuone ovat prioriteetti 1, kaikki muu tehdään sitten kun jaksetaan. Esim. keittiö täytyykin uusia kokonaan, koska siellä on ollut jonkinasteista kosteusvauriota. Myös kaapit ovat standardien ulkopuolelta, joten suunnitelemamme kevyt facelift vain ovien vaihdolla ei tule onnistumaan, ainakaan ilman hirveätä säätämistä. Teimme jo prioriteettilistaa korjauksista (oltava valmis ennen muuttoa, valmis 3 kk:ta muutosta, valmis 6 kk:ta muutosta, valmis 3 vuotta muutosta), mutta sitä pitänee vielä "vähän" fiksailla, ja siirtää keittiö tuohon "3 vuotta muutosta"-kategoriaan. Pitää vain yrittää ajatella positiivisesti, että tila tuplaantuu... :D

Yhden uuden vuoden lupauksen voisin tehdä, käsitöihin liittyen, näin jälkikäteen:

- Lupaan kuvata ja punnita kaikki valmistuvat työni ja merkitä tiedot lankainfoineen kirjoihin ja kansiin.

Olen seuraillut muiden blogeissa valtavia listoja tehdyistä töistä ja ihaillut ihmisten reippautta. Sitten muistin, että olenhan minäkin, ihan oikeasti saanut jotain aikaan, ja masentelu on ihan turhaa! Nyt vaan listan teko käyntiin, tänäkin vuonna on kuitenkin valmistunut jo kaksi työtä, olivat sitten kuinka pieniä tahansa. Niikerta.