Tänään valmistui (päättelyä vaille valmiiksi) virkattu kaulahuivi Novitan uusimman lehden (1/07) ohjeella. Lankana käytin seiskaveikkaa ja anopin kätköistä löytynyttä jämälankaa, jossa ainakin ilmeisesti myös jonkinverran mohairia. Mallina saa taas toimia armeijanalle. Vähän pehmeämpää linjaa armeijatouhuun. :D
341071.jpg
Nyt on hirveä ongelma, että mitä alkaa tehdä seuraavaksi! Ehkä mä kuitenkin jotain keksin, jos oikeen yritän. Ideoita otetaan vastaan myöskin.
Tänään posti toi myös erittäin mieluisan yllärin! Pelagia ilmoitteli aiemmin, että olin voittanut hänen bloginsa lanka-arvonnassa kool-aidia, ja sehän saapui tänään. Värejä oli kuutta erilaista ja lisäksi vielä kaunis kortti. Valtaisat kiitokset Pelagialle! Koolailu alkaa heti kun saan tarpeeksi aikaa ohjeiden tutkimiseen... Ja toki paketti piti kuvatakin:
341074.jpg
Surffailin tänään hetken Play.com:ssa, jossa on valikoima laajentunut jokin aika sitten myös kirjoihin (tai tiedä häntä, ovat voineet olla valikoimissa jo kauan, en vain ole huomannut). Neule- ja käsityökirjoja oli melko tavalla, ja vähän himottaisi sieltä tilaillakin. Vielä kun oli käynnissä tammiale!
Nyt lähden kollaamaan varastoja, josko sieltä löytyisi jotain tekemistä. Eihän telkkaria voi katsoa ilman käsitöitä, vai voiko?