Viikonloppu meni taas täysillä rempatessa. Kulutimme lauantain ja sunnuntain aikana miehen ja kahden apulaisen (serkkuni ja isäni) kanssa työmaalla yhteensä 61h. Melko hyvin. Mutta kyllä siellä hommat edistyikin. Itse jatkoin tapetin repimistä ja pohjamaalausta, serkku keskittyi tiiliseinän ja katon maalaukseen ja mies appiukkonsa kanssa kylpyhuoneen lattian tasoitukseen. Tänään käytiin tasoittamassa olohuoneen seiniä (ihan vaan pientä kynnöspeltoa, kukahan siitä on oikeen tapetteja poistanut?!?!) ja maalaamassa kattoa. Huomenna päästään taas kph:n kimppuun.
Pienoisena yllärinä tuli isän kommentti, että hän on ensi viikonlopun tanssikurssilla. Olimme suunnitelleet muuttoa viikonlopuksi! Nyt sitten muutetaan isot tavarat (sohva, sängyt, pesukone jne) torstaina, ja pientä tavaraa vielä viikonloppuna. Silloin teemme myös loppusiivouksen, ja viemme käärmeterraarion uuteen kotiin. Sen tyhjennys ja kahden keväisessä hormonimylläyksessä olevan käärmeen "metsästäminen" kun ei ainakaan multa käy ihan muutamassa minuutissa.
Pienoisella apinan raivolla pitäisi siis yrittää saada olohuone asuttavaan kuntoon parissa päivässä! Onneksi hommaa ei olkkarissa ihan hirvittävästi enää ole, mutta riittävästi kuitenkin. Jossain välissä pitäisi myös ehtiä viemään blogikonna kumppaneineen vanhemmilleni hoitoon.
Käsityörintamalla pompom on pysynyt työmatkatyönä, ja edennyt n. 40 cm. Neulottavaa on siis vielä, mutta työmatkakin pitenee, ainakin ajallisesti, joten mikäpä siinä on neuloessa.
Tänään sain myös varmistuksen, että pääsen äitini kuoron matkassa Vilnaan kesäkuun alussa. Menevät esiintymään jonnekin keskiaikaiseen tapahtumaan, ja lähdemme serkkuni kanssa matkaan mukaan. Löytyisköhän sieltä jotain käsitöihin liittyvää? :D
Kuvia ei valitettavasti hetkeen tule, koska kamera on kyllä täällä vanhassa kodissa, mutta purkulaitteet uudessa. En myöskään ole saanut nettipalveluntarjoajalta minkäänlaista vahvistusta siitä, että nettimme tosiaan siirtyisi sovittuna päivänä, joten ihmettä odotellessa...