Eikös jossain laulussakin niin väitetä?
Torstaina tosiaan muutettiin uuteen kotiin. Hyvin nukutti eka yö, ja sen jälkeisetkin yöt. Pientä haastetta aiheuttaa vain verhojen uupuminen makuuhuoneesta (ja kaikista muista huoneista); aurinko sattuu nousemaan juuri siltä suunnalta -> herätys on ennen kukonlaulua. Tai siltä tuntuu.
Viikonloppu on taas mennyt rempaten. Lauantaina maalattiin kattoa ja oh:n seinää ja käytiin tekemässä loppusiivous entiseen asuntoon. Tuntuu melko orvolta, että sinnekään ei enää palata. Nyyh.
Tänään äitini autoi tiiliseinän maalauksessa, ja itse keskityimme edelleen olohuoneeseen. Sivussa tuli vähän siivottuakin, mikä auttaa kummasti yleisilmeen parantamisessa! Huomenna pitäisi maalata vielä ruokailutilan 1 seinä, ja sitten ns. yleiset tilat ovatkin, jälleen kerran, listoja vaille valmiit. Listoitus ei tunnu olevan kovinkaan suuressa huudossa meillä. :D Tosin yleisiin tiloihin ei listoja vielä tarvisekaan (paitsi kattoon), koska tarkoituksena on hioa vanha lautalattia kesällä. Mutta vappua pitäisi päästä viettämään ilman suojapapereita lattialla. Ihanaa!!!!
Vappu kuluu siis rempan merkeissä, kuten muutkin kaikki päivät. Kylpyhuoneenkin pitäisi vapun aikana vähän edetä, ja viikonloppuna päästäneen laatoittamaan.
Käsitöissä Pompom on edennyt kerällisen verran, ja pituutta on n. 60 cm. Ei etene vauhdilla, mutta etenee kuitenkin. Isommin en viitsi rakennuspölyn keskelle lankoja kaivakaan. Tänään selailin vuoden 96 suurta käsityölehteä, jonka mukaan Body hurmaa. Voisin väittää vastaan, näin 11 vuotta myöhemmin. Ihan kivoja villapaitamalleja lehdessä oli, josko niistä joku hyppäisi puikoille jossain vaiheessa.
Netti ei ole vielä siirtynyt uuteen kotiin (kovin yllättävää, eikö?), joten kirjoittelen tätä vanhempieni koneella. Käymme täällä suihkussa, kunnes kylppärimme on valmis, ja myös blogikonna kumppaneineen majailee täällä.
Muta eiköhän tämä riitä tältä kerralta. Hauskaa vappua kaikille!!!