Tänään päästiin sitten katsastamaan tulevaa kotia kunnolla. Eilen kannettiin sieltä tavaraa pois kahdeksan tunnin ajan, oltiin siis auttamassa muutossa. Tavaraa jäi kyllä vielä tällekin päivälle ihan riittämiin, ja alkutilanne aamulla oli aika lailla tällainen:
487451.jpg
No, jotain tyhjääkin lattiapintaa sentään! Päivä kului lähinnä keittiön siivouksessa; veimme jo joitakin omia astioita paikan päälle, että saa jostain kaffetta juotua. Kaapit olivat melko karseassa kunnossa, joten kahden kaapin ja kahdeksan laatikon siivoamiseen sain kevyesti upotettua kolme tuntia. Huoh.
Tavaran vähentyessä myös asunnon kunto alkoi paljastua tarkemmin. Kunto on huonompi kuin odotimme. Vanhempani kävivät asunnon katsastamassa (tulevat auttamaan remontissa), ja sen seurauksena meillä vierailee keskiviikkona rakennustarkastaja. Plaaah. No, saadaanpa ainakin tarkempi selvitys, mistä kannattaa lähteä liikenteeseen, ja onko joillekin kohdille tehtävissä mitään.
Hyvä tuuri jatkui kotiin tullessamme: asunnossa oli todella lämmin, ja jääkaappi-pakastin valutti jäähdytinnesteitä pihalle. Jippii. Onneksi on varajääkaappi olemassa!
Jotain hyvääkin remontin alkumetreillä paljastui: kahdesta huoneesta lähtee tapetit kevyesti repäisemällä, joten seinien kimppuun päästään aiottua nopeammin! (iloa pienistä asioista.. ;-) )
Vielä yksi kuva on kuitenkin laitettava. Aiemmassa postauksessa näkyi tuleva "huoneeni" (nyk. khh) melkoisen kaaoksen vallassa. On se sentään vähän siistiytynyt:
487452.jpg
Ja kuten serkkuni mies tapaa sanoa: Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!!