Viime päivät ovat menneet lähes poikkeuksetta aamusta iltaan remppapaikalla. Hommat ovatkin edenneet, vaikkei vielä mitään valmista olekaan. Tähän mennessä on saatu maalattua makuuhuoneen ja leffahuoneen katto pariin otteeseen (ihanaista tummunutta panelia. En pidä), tasoitettu seinää, hiottu ja tasoitettu taas. Samalla on muissa huoneissa tehty erinäisiä hommia, mm. tyhjennetty kylppäriä, purettu seinää, siivottu keittiön kaappeja (niitä on PALJON, kun keittiö on tuplasti isompi kuin aiemmissa kaksioissamme.. :D), revitty tapettia, suojattu paikkoja, kannettu tavaraa...
Huomenna maalaan mh:n katon viimeisen (kolmannen) kerran ja jahka maali on kuivunut, on vuorossa seinien maalaus. Maalin kuivumista ei tarvitse toimettomana odotella, hommaa riittää kyllä.
Rempan aiheuttamasta väsymyksestä ja käsiin pinttyneestä maalista johtuen ei minkäänlaiset käsityöt ole edistyneet hetkeen. Valtaosa langoistakin on jo kannettu uuteen kotiin, mun huoneeseen, joka ei vielä joudu taistelutantereeksi. Pompom-huivikin päätyi purkuun, kun ei napannutkaan enää... :oops:
Mutta nyt jatkamaan telkkarin edessä makailua.. Hyvää pääsiäistä!