Loma on lopussa, ja pääsee töihin lepäämään. Koko loma on mennyt aika lailla aamusta iltaan remontoidessa, joten sitä töihinmenoa vähän jo odottaakin. Remppa on edennyt melko hyvin. Makuuhuone ja leffahuone on listoja vaille valmiit. Seinät on siis maalattu, ja lattiaan laitettu laminaatti. Osiin huoneista laitamme siis laminaatin, muissa hiotaan lattia, jahka keretään.
Mies on purkanut kylppärin ja tänään siellä korjailtiin vähän kaatoja. Ensi viikolla pääsee sitten laittamaan lattialämmitystä paikoilleen, tasoittamaan ja laittamaan vedeneristystä.
Meillä oli tänään apuna serkkuni ja kaverini, sekä isäni. Hommat etenivätkin hyvää vauhtia: kaveri osoittautui todelliseksi lahjakkuudeksi tapetinrepimisen osalta, ja serkkuni maalasi makkarin takaseinän (eri väri kuin muissa seinissä) ja aloitteli eteisen tiiliseinän pohjamaalausta. Siinä aikaa paloikin sitten useampi tunti. Itse hääräsin vähän siellä täällä, revin tapettia, maalasin kattoa ja raivasin tilaa tavaroille, joita meidän pikkuhiljaa pitäisi alkaa täältä nykykodista viemään uuteen kotiin.
Aiemmin viikolla kaappeja kaivaessani löysin edellisen asukkaan tavaroiden joukosta kasan vanhoja käsityölehtiä. Luvan kanssa säilöin ne hyvään talteen ja odottelen, että pääsen käymään niitä läpi. Työmatkalle pitäisi keksiä jotain tekemistä, ettei ihan turhaksi istuskeluksi mene! :D
Nyt nukkumaan, että jaksaa lähteä aamulla töihin. :haukoti: Hyvää yötä!

Edit: sivupohjan vaihto, koodi Piristysruiskeelta.