Mulla on uusi rakkaus. Hänen nimensä on Black & Decker GR348. <3. Käytiin siis tänään ostamassa ruohonleikkuri. Miehellä meni edellisessä kämpässä hermo ruohon leikkuun kanssa (pihaahan oli ainakin 10 m2!), joten mä hoidan sen, ja mies hoitaa imuroinnin. (Mä kun en voi sietää imurointia). Tuo uusi leikkuri on tosi kevyt ja sähkökäyttöinen, eli lähtee käyntiin helposti, kunhan vaan muistaa laittaa töpselin seinään! Mee likes, vaikka kone onkin ehkä aavistuksen verran liian pieni tänne meidän pihalle. Nooh, nyt kun "alkuraivaus" (pitääkö ruoho muka leikata useammin, kuin kerran kesässä???) on tehty, luulisin tehojen riittävän. Kunhan ei siis päästä ruohoa yhtä pitkäksi kuin mitä se nyt oli!
Eilen valmistui sauna, joten samointein alkoi "remonttiloma". Eli vähintään kaksi viikkoa kestävä tauko remontoinnissa. Juhlistimme lomaa riehumalla pihalla! Mies tyhjensi rännit ja itse keräilin risuja, haravoin (vähän myöhässä.. :oops: ) ja leikkasin siis nurtsin. Riehunnan jälkeen nautiskelimme ilta-auringosta grillimakkaran kera. Nami.
Räpsin myös muutamia kuvia. Jottei ihan remonttikuviksi menisi, niin tässä luonnon tarjoamaa kauneutta:
620794.jpg
Särkynyt sydän kukkii kauniisti takapihalla.

620795.jpg
Timanttikukat

620797.jpg
Valkoinen timanttikukka tarkemmassa syynissä.
620798.jpg
Omenapuu kukkii. En ole koskaan asunut sellaisessa paikassa, missä omalla pihalla kukkisi omenapuu. Siksipä sitä useasti ihailenkin. Harmi, että luumupuu (?) ehti kukkia ennen kuin tajusin virittää kameran.

620799.jpg
Lopuksi vielä kiva sininen kukka. Kasvintuntemukseni on ihan ala-arvoista, ja epäilenkin olevani vaihdokas, koska äitini on todellinen viherpeukalo. Ehkäpä taito on vain ottanut ison harppauksen kohti tulevia sukupolvia minun kohdallani?
Tällaista kuvasaastetta tällä kertaa. Toivottavasti ensi kerralla pääsen näyttämään jo jotain käsitöitäkin...

Niin ja Pelagia: kiitos kommenteista. Vauhti on ollut tosiaan melkoinen, ja olenkin valtaisan kiitollinen miehelleni ja isälleni, jotka ovat saaneet upeaa jälkeä aikaiseksi työtunteja säästelemättä. Mullahan tässä on ollut helppo rooli; tulen niin paljon myöhemmin töistä, että luonnolliseksi hommaksi jää ruokapuolesta huolehtiminen. :D
Tosin mitä olen blogiasi seurannut, niin ei sunkaan tahti mikään hidas ole.. ;-)