Mihin on kadonnut taas puoli vuotta elämästä? Vastahan vietettiin uutta vuotta, räjäyteltiin raketteja ja syötiin liikaa? Remppakin alkoi 1.4. eli lähes 3 kuukautta sitten. Mää en käsitä. Niin se aika rientää kun on "kivaa", ilmeisesti. Asiaan vaikuttanee myös se, että mä elän lähinnä viikonloppuja varten. Jo maanantaina alkaa viikonlopun odotus... :oops:

Viikonloppu sujui remppailun merkeissä. Mies kaivoi pihalle konnille aitauksen, ja mä vähän jeesasin. Myös työhuone sai vihdoin pohjamaalin seiniinsä, josko tänään jaksaisi maalata. Saisi juhannukseksi senkin kuntoon, niin olisi mahdollisesti vierailemaan tulevalle kaverille nukkumapaikka. Innostuin vielä kahdeksan aikaan maalamaan kuivaushuoneen tiiliseinää. Homma eteni hyvin, kunnes maali loppui. Pitäisi ehtiä sitäkin ostamaan jossain välissä lisää. Maalattavaa on niin vähän, että olisi kiva saada sekin kuntoon tässä lähipäivinä. Harmi vaan, että sekä miehellä että minulla koko viikko on pientä matalalentoa töissä.

Lentämisestä tulikin mieleeni, että ei torstaina päästy lentämään. Sää meren yllä oli liian huono, ja lentäjän mukaan toisessa suunnassa ei ole mitään nähtävää. Tarkoitus oli siis lennellä Helsingin yllä. Huomenna uusi yritys, tosin eipä tämä keli paljoa paremmalta vaikuta. Päästiin kuitenkin näkemään kone, ja melkein aloin jo peruuntua, kyseessä kun tosiaan on PIENkone. Jaiks!! Kone on valmistettu vuonna 1966. Moottori siinä kuulemma vaihdetaan säännöllisesti, ja hyvin on kestänyt. Mutta silti!

Lauantaina sain myös muutaman vyyhdin kerittyä. Menin serkulle päivähoitoon, kun mies kävi asentamassa sähköjä jollekin kaverilleen. Serkulla on lähi-idästä tuodut kamelisatulat, jotka toimivat oivallisina kerimispuina "satulatappien" ansiosta. Mitään muuta käsitöihin liittyvää en sitten viikonlopun aikana saanutkaan tehtyä. Mielessä oli montakin juttua, mutta kun ei ja ääh ja plääh. Tahtoisin neuloa, mutta jotenkin tuo aloittaminen tuntuu taas ihan ylitsepääsemättömän vaikealta. :(

Oikein ihanaista juhannusviikkoa, toivottavasti kelit tästä paranevat!