Otsikko olisi sopinut paremmin perjantaille, mutta kun en ole kerinnyt/jaksanut päivittää, niin käytän otsikon nyt. Sotalaiva-osuus otsikkoon tulee duunipaikan viereen perjantaina parkkeeratusta brittiläisestä maihinnousualuksesta, joka lähti vasta tänään pois. Kyseessä oli HMS Albion, joka oli melkoisen kookas ja näyttävä alus. Satama-alue oli merkitty, ja aluetta vartioi sotilaspoliisi. Alukseen mahtuu 363 miehistön jäsentä, joten niinköhän kaksi SPollia olisi heidät takanaan pitäneet, jos olisi todellinen tarve tullut?? :D
Julkineulontaa taas harrastin perjantaina kotimatkalla. Viereiseen penkkiin istui nainen, joka myöskin kaivoi kutimet esiin, ja alkoi neulomaan jonkinsortin paitaa/liiviä tms. Hyvin näytti homma etenevän. Kehaisi muuten katseiden kohdatessa Clapotistani. Hih! Itselläni oli työn alla sukat työkaverin tulevalle vauvalle (lankana wool, ohje Novita):
636137.jpg
Todiste siitä, että ihan oikeastikin olen käsitöitä tehnyt!!! Kuvassa oleva sukka on sittemmin valmistunut, ja kaverinsa on jo melko pitkällä.

Lauantaina oli vuorossa korttiaskartelu kaverin tupareihin:
636138.jpg
Mallia otin useammastakin lähteestä. Ei tullut ihan sellainen, kuin toivoin, mutta menettelee. Mä tartten selkeästi lisää korttitarvikkeita! Johan niitä alkaa syntyä säännöllisesti (= n. 1 kortti kahdessa - kolmessa kuukaudessa...), joten työvälinevarastoa ON laajennettava. Menisköhän nämä perustelut miehelle läpi? :D

Ja sitten vielä pakollinen luontokuva.
636135.jpg
Nimeä en muista, mutta ostin näitä "mäyräkoirallisen", kuten myyjä nokkelasti totesikin. Eli siis 12 kpl. Kovasti ovat kauniita, mutta kukat alkavat jo olla häviämässä. Äiti ehdotti, että nämä pitäisi pistää ihan maahan kasvamaan nykyisen kukkalaatikon sijaan, mutta kun ei ole oikeen sopivaa paikkaa. Edelliset asukkaat kun ovat huolehtineet tehokkaasti kukkapenkkien täyttämisestä.
Rebekka, miten mä nyt maltan töihin mennä, kun pitää olla postipoikaa kyttäämässä??? Kääks, nyt jännittää!