Huomenna suuntaamme auton nokan kohti Joutsaa, miehen vanhempien mökille. Sieltä suuntaamme jo maanantaina Outokumpuun, ja sieltä Kolille. Takaisin Joutsaan tullaan keskiviikkona, ja kotiin torstaina. Olisimme olleet Joutsassa pidempään, mutta olinkin lupautunut menemään äidin kanssa konserttiin torstaina. :D Hups... Blogi vaikenee siis ainakin torstaihin saakka.

Matkakäsitöiksi lähtee ainakin Uptown boot socks "Favorite socks"-kirjan ohjeella. Esittelen sitten, kuinka valmista jälkeä sain aikaiseksi. ;-) Joku toinenkin työ pitäisi mukaan kaivaa, ja mietiskelen paraikaa mikä se voisi olla. Virkattu laukku?

Tänään on ollut menoa ja meininkiä sen verran, että ei ole käsitöitä ehtinyt edes ajattelemaan ennen tätä! Kokoonnuimme porukalla klo 11.30 paikallisen huoltoaseman pihaan, ja painuimme siitä hakemaan ensi viikonlopun morsianta polttareihinsa! Taisi jopa yllättyä saapumisestamme. :D Morsiolle annettiin lista, joita tulee illan aikana tarvitsemaan. Kun kamat oli kasassa, suuntasimme kohti Keravan ulkoilukeskusta (Keinukallio?), jossa tuleva rouva suoritti metsästäjäntutkinnon asianmukaisesti maastokuvioon pukeutuneena. (Nai siis metsästävään sukuun). Kun tutkinto oli hyväksyttävästi läpäisty, siirryimme kohti Sipoota, ja ampumarataa. Saimme hyvän opastuksen haulikkoammunnan saloista jonka jälkeen jokainen sai vuorollaan yrittää osua savikiekkoon (onko se sitten skeetiä, vai jotain muuta, en osaa sanoa.).

Morsion lisäksi vain yksi seurueesta osui kiekkoon, muut haulittivat lähinnä hiekkakuoppaa. Morsian sai ampua myös viimeisenä, ja silloin hän saikin ihan saalista! Pakastekana sattui juuri lentämään ampumalinjalle, ja tuli rytinällä alas. Kana piti tietysti valmistaa ruuaksi samoin tein, joten juhlakalu sai opetella tämänkin taidon, tosin vain paloittelun muodossa.

Pikaruokailun jälkeen siirryttiin Hotelli Vantaaseen, jossa morsianta lahjottiin ja saunotettiin. Tämän jälkeen ilta jatkui (/jatkuu) bilestyksen merkeissä. Itse livahdin paikalta jo ennen biletystä. Mutta jos joku on törmännyt Kerava/Sipoo/Tikkurila-akselilla jahtiporukkaan, joilla valtaosalla poronsarvet päässä, on juuri törmännyt meidän porukkaamme! :D

Nyt kuitenkin pakkailemaan vikoja kamoja, ja etsimään ohjetta.