Vieläkään en saa varsinaista kirja-arvostelua tehtyä, mutta kerrottakoon, että Emma Brennanin Making Vintage Bags kotiutui tällä viikolla. Muutamia todella kivoja malleja, mutta muutamia sellaisia, mitä en "ikipäivänä" tekisi. Mutta eiköhän tuolla 40 vuoden ajanjaksolla (1920 - 1960) ole ollut tyyliä jos jonkinlaista, ja kaikista tuskin tarvitseekaan villisti innostua.

Potterista. Kävin hakemassa uuden kirjan heti lauantaiaamuna naapuripitäjästä. Olin kirjan sinne kirjakauppaan varannutkin, mutta piipahdettiin serkun kanssa viereisessä Prismassa, kun oltiin niin ajoissa liikenteessä. Ja siellähän oli kasa kirjoja! Napattiin siis kirjat sieltä, ja painuttiin samoin tein kotiin lukemaan. Luin lauantaina n. 12 tuntia, ja sunnuntaina n. 5. Sitten kirja olikin luettu. Vähän ristiriitaiset fiilarit kirjasta kyllä jäi. Pitää lukea vielä toiseen otteeseen ajan ja ajatuksen kanssa.

Vähän orpo olohan nyt on, kun sarja on loppu. Sitä on kuitenkin tullut jo useampi vuosi seurattua hyvinkin tiiviisti. Mitäs mää nyt sitten luen??? (Maailmassahan ei siis kirjoja ole juurikaan Potterin lisäksi. :D)

Huomenna alkaa loma, joten josko nyt sitten yrittäisi töissä vielä vähän pinnistää.

Edit: vaihdoin sivupohjan, uusi pohja Tuuliviiriltä