Tosin tämähän tarkottaisi sitä, ettei olisi koskaan viikonloppu?? Kamala ajatus! No, onneksi tämän perjantain jälkeen tulee kuitenkin lauantai. Jos keli jatkuu tällaisena harmaana, tehdään meillä huomenna laskettua kattoa. Jos taas on aurinkoista, käydään hakemassa mulle uusi puhelin. Loogista, eikö? :D Syynä siis se, että isäni menee puusavottaan, jos on hyvä ilma, ja tulee meille remppaamaan, jos on huono ilma. 

Eilen kuvailin taas vähän pihalla:

713322.jpg 
Ruusua pihalta löytyy useampaakin sorttia. Tämä on mielestäni, ainakin näin suht nupussa, niistä kaunein. En kauheasti välitä "piharuusuista", kun taas "kukkakaupparuusu" on yksi lemppareistani. Naiset..

713325.jpg
Päivänkakkara!

Pihalla nuppuilee joku mystinen kasvi, joka toivottavasti alkaa kukkimaan viikonlopun aikana. Nuput näyttävät tosi lupaavilta, joten odotan kukasta jotain vallan ihanaista. Myös jasmiini on täydessä kukassaan, ja tuoksu on kerrassaan huumaava. Siitä en vaan saanut kuvaa tuulesta johtuen.

Eilen päättelin fifi III. Pingotuspaikka on vielä mietinnässä, joten kuvia ei vielä hetkeen ole saatavilla. Nyt vähän harmittaa, sillä lankaa jäi n. 80 g, ja siitä olisi varmaankin saanut vielä yhden mallikerran. En kuitenkaan jaksanut enää alkaa purkamaan. Katsotaan, miten pingotus muuttaa tilannetta, jääkö huivi kotiin vai lähteekö maailmalle. Väritys siinä jokatapauksessa on ihan iiihana.

Ihanaista viikonlopun odotusta + viikonloppua!