Hirveä ketjupostaus vauhdissa, mutta halusin lajitella näitä juttuja vähän. Pahoittelen, jos siitä on aiheutunut vaivaa!
Ja asiaan:
Minttumaari pääsi eilen vihdoin pingotukseen, ja tässä kuvat:
851036.jpg

851037.jpg
Yläreunalla leveyttä n. 190 cm, korkeutta en ole vielä mitannut. Ja pingotusalustana kummitätini aikoinaan kutoma poppana-päiväpeitto. Oli niin ahkerassa käytössä, että äiti joutui vähän paikkailemaan sitä. Kovasti se on kaunis, mutta kellastunut.

Samalla reissulla kuvasin myös keskeneräiset Up-town boot-socksit, tässä siis ensimmäinen kpl. Kuvio on mielestäni aika kiva. Varsi näissä on huomattavasti lyhyempi, kuin ohjeessa, sillä epäilin langan riittävyyttä. Ja nyt, kun kärkikavennukset ovat käsillä, voin todeta, että lankaa on vielä n. puoli kerää jäljellä... Eli varsi olisi voinut olla paaaljon pidempi.
851039.jpg

Ja sitten vielä HuPoiluni. Työn alla on Suuri Käsityölehden nro 2/2004 ohjeen mukainen huivi. Lankana tummanruskea (suklaa?) ja beige tennesee. Näillä näkymin teen vielä yhden kerroksen lisää, eli kaikenkaikkiaan 25 palaa. Mikä ei ammattilaisvirkkaajille, joita virkkausrinki on pullollaan, olisi varmaan kuin muutaman hetken homma, mutta itse väkerrän niitä pitkään ja hartaasti. :D No, positiivinen ajattelu kunniaan; enää 21 palaa tehtävänä!
851057.jpg