Tänään käytiin taas anoppilassa, ja sain miehen ylipuhuttua pysähtymään sekä Porvoon lankatalossa, että Korian ABC:llä Novitan tehtaanmyymälässä. Lankaostoksia oli siis suunnitteilla!
Lankatalossa kävin ensimmäistä kertaa. Kauheastihan siellä oli kaikkia ihanuuksia, mutta mukaan tarttui vain kolme vyyhtiä kamenaa, ja 4 kerää tarjous-Vivaldia. Mä oon ihan kauhean saita ostamaan yli 4:n euron lankakeriä... Tai sitten ostan niitä tosi fiksusti vain yhden, jolla ei sitten juuri mitään teekään. Serkulle ostin kerän Kitten mohairia, kun oli loppunut kesken boleron teon.
Porvoosta suuntasimme hieman eksyiltyämme Loviisan ja Elimäen kautta Korialle, josta mukaan tarttui 2 kerää jussia, 1 kerä 7 veikkaa ja 3 kerää Karuselli-lankaa. Tuo Karuselli taitaa olla joku jämälanka, kun en sitä ole muualla nähnyt. Siitä ajattelin tehdä itselleni kaulahuivin simpukkavirkkauksella. Teddyä katselin, mutta se on tällä hetkellä Anttilassa halvempaa -> haen siis sieltä.
Ja jottei olisi langat ostettuihin jääneet, niin anopilta sain vielä 400 g (2200 m) kerän "virkkuu kingi"-puuvillasekoitelankaa. Ihan hauskan näköistä. Siitä voisi varmaankin jonkinlaista liinaa tehdä. Josko ekaa kertaa uskaltaisi pöytäliinan tekoon??
Anopilta lainasin myös kasan 2000-luvun alun Suuri Käsityölehtiä, josko niistä saisi taas jonkinlaista ideaa. Joululahjaideat alkavat jo vähän muodostuakin.
Kuvia ostoksista tulee varmaankin huomenna, nyt en viitsi enää pimeässä alkaa kuvailemaan. :)