Tänäänpä jyrisi Helsingissä vallan komeasti! Duunipaikka sijaitsee melko lähellä merta, ja ruokalassa (suurimmat ikkunat) olikin porukkaa ihan kiitettävästi ihailemassa salamoita. Melko lähelle pääsi tosin iskemäänkin, Akerin telakoille. Sieltä olikin sitten evakuoitu iltapäivälehden mukaan muutama sata duunaria pihalle odottelemaan. Huh!

Omaa salamoiden ihailua häiritsi vähän kipeä olotila. Aluksi ajattelin olon johtuvan vain ukkosta edeltäneestä painostavasta ilmasta, mutta kun numerot näytöllä alkoivat pyöriä silmissä, totesin olevan kotiinlähdön aika. Lämpöä vähän, ja pää on kuin Haminan kaupunki. Tosin epäilen, että kyseessä on vain psykosomaattiset oireet; lupauduin lähtemään äitini kanssa tänään kävelylle, eikä kroppa kestänyt ajatusta liikunnasta. :D Tai sitten syytän meillä eilen pikaisesti vieraillutta nuhaista pikkumiestä? No, totta puhuakseni oireet olivat ilmassa kyllä jo maanantaina. Toivottavasti "tauti" vaan menee pikaisesti ohi, ja selviän tällä yhden päivän lepuuttelulla.

Hankinnoiksi voinen mainita Taiskalta ostamani 150 cm bambupyöröt. Saapuivat eilen. Ihania! Näillä olisi voinut Minttumaarinkin neulonta olla vähän mukavampaa, ainakin loppuvaiheessa? Tuskin maltan odottaa, että pääsen näitä koeajamaan! Eilen tarttui mukaan myös Anttilasta tarjous-Teddyä, josta jo aiemmin kerroinkin.

Anopin lehdissä oli tosiaan HuPoiluun sopiva ohje, mutta siihen menikin lankaa 400g. En ainakaan muista, että tuollaista määrää jotain tiettyä, samaa lankaa olisi kotona, mutta en ole vielä tarkistanut asiaa. Ja olosta päätellen en tänään tarkistakaan...

Nyt siis sohvalle lepäilemään. Jos satun nukahtamaan, niin se on sitten vaan tän taudin syytä! :D