Neuletapaaminen oli ja meni, eikä kanssa-neulojat olleet lainkaan pelottavia. Eivät edes olleet niin sisäänpäin lämpenevää porukkaa kuin melojat (pahoittelen, jos joku meloja lukee tätä). Ehdin istuskella vain vajaan tunnin, mutta enköhän mä sinne ensi kerrallakin mene. :) Ja ehkä olen sillä kertaa paikalla vähän pidempäänkin.

Eilen oli tarkoitus mennä vaatekaupoille. Kun vastaan tuli vain pillifarkkuja (siis oikeasti! Kuka haluaa nähdä XL-koon ihmisellä pillifarkut?? Mokomatkin pervot!) siirryin lankakaupan uumeniin. Lanka kun mahtuu aina. (Ja kengät. Ja DVD:t). Vierailuni kohteena oli keskiviikkona uudelleen avautunut Fiina, jota neuletapaamisessa kovasti kehuttiin. Melkein kaikilla tapaajilla oli valtavat lankakassit mukana, joten vähän pelotti oliko kauppaan jäänyt mitään! Mutta huoleni oli turha, Fiinasta löytyi iiihanat valikoimat! Mukaan lähti sangen hillitysti lankaa, vain 8 kerää. Kauppa tosin on melko hyvin työmatkan varrella, joten... Hups!
Tässä vielä kuva ostoksista:
885070.jpg
Langat vasemmalta oikealle: Hjertegarnin Romantie, Gjestalin Janne ja Maija, sekä Coatsin (?) Juvel multi.
Ja koska Juvelin väri ei pääse oikeuksiinsa, niin siitä vielä lähikuva:
885071.jpg

Viikonloppu on kulut pihatöissä ja hupo-huivin kanssa. Paloja tarvitsee 36, ja nyt on valmiina 29, eli ei enää paljoa jäljellä. Tosin päättelyyn ja yhdistelyyn saanen kulumaan ihan kiitettävästi aikaa. Tarkoitus on ollut, että kävisin sen keväällä kesken jääneen takkini kimppuun, mutta ainakaan toistaiseksi ompelukone ei ole liidellyt kuin itsekseen esiin työhuoneestani, ja takki kaivautunut kätköistään. Jos mä vielä hetken odotan?

Pihatöiden ohessa napsaisin kesän viimeisistä kukista parit kuvat:
885089.jpg

885091.jpg

Nyt kuitenkin jatkamaan lauantain viettoa sohvalle. Tai jos kokeilisi vielä hetken #neulonta-kanavalla irkkaamista? Olen yrittänyt useampaan otteeseen päästä irkkaukseen mukaan. Muutaman päivän se onnistuukin, mutta sitten taas jää. Tosin kulutin tuossa 2000-luvun alussa ihan tarpeeksi aikaa erilaisissa chateissa, joten ehkä tämä on merkki jonkinlaisesta kasvusta?