Nimittäin HuPo-huivin yhdistely. Ja Up-Town sukat. Harmittaa edelleen valtaisasti, ettei tuossa huivin ohjeessa sitten ollutkaan mitään kaaviota siitä yhdistämisestä. ja nyt sitten menee äärettömästi aikaa, kun yritän miettiä, miten sen saisi kasattua mahdollisimman vähillä langankatkaisuilla. Plaaah. No, onneksi on alle puolet enää liittämättä, eli kaipa sen jossain kohtaa ennen kuun loppua saan valmiiksi.

Sukat eivät ole myöskään juurikaan edenneet. Aamuisin on kuuden pintaan, kun töihin lähden, jo niin pimeää, ettei neulomisesta meinaa tulla mitään. Iltapäivällä kotimatkalla silmät lurpsivat jo siinä määrin, että pienet torkut on lähestulkoon pakolliset. *haukoti*. Sukkien malli on kuitenkin kiva ja helppo, eli mistään ylitsepääsemättömästä vaikeudestakaan ei ole kyse. Mikä lie plaahituttava plaahku päällä.

Mutta ei auta. Pakko kai se on taas töitäkin tehdä. Tänään onneksi pääsee edes vähän shoppaamaan. Ostoslistalla farkut. Edelleen. Jospa isossa kauppakeskuksessa löytyisi myös muita malleja kuin pillifarkkuja? Wish me luck!