Saatiin järjestelyt tehtyä melkeen ajoissa (kakku koristelematta vielä siinä vaiheessa, kun ekat vieraat tuli :D) ja sekä päivä- että iltajuhlinnat menivät ihan mukavasti. Ruokaa ja juomaa oli riittävästi, ruokaa jäi ylikin ihan omiin tarpeisiin riittävästi. Ja parin viikon päästä sama uusiksi, tosin ilman päiväbileitä.

Vieraat olivat ihmeissään tehdyn remontin määrästä, ja siitä missä ajassa se on tehty. Ja että kaikki on tehty itse, mitä nyt vähän orjatyövoimaa on käytetty apuna. Ja tottahan se on; paljon me olemme tehneet. Ja paljon on vielä tekemättä...

Päädyttiin bileitten jälkeen kolmelta nukkumaan, joten eilen uni maistui aina kahteentoista asti. Ja edelleen haukottaa. Kumma juttu, kerrassaan. Tämän aamuinen 5:30 herätys tuskin vaikuttaa asiaan mitenkään.

Eilinen oli myöhäisen heräämisen ja muiden bile-liitännäisten tekijöiden vuoksi melko turha päivä, juuri muuta en saanut aikaiseksi kuin paikkojen raivausta. Ja muutaman ruudun lisää HuPo-huivia varten. Perjantain seminaaripäivässä salomon-kolmio eteni jo melkein valmiiksi asti. Ajattelin käyttää kuitenkin siihen koko kerän.

Ja kerästä tulikin mieleeni; serkku kävi eilen kädentaitomessuille stadissa ja toi mulle tuliaisiksi bambukuitua! Ihanan tuntuista lankaa. Mihinkään sitä ei taaskaan raaski käyttää, mutta ihanaa se on silti. :)

Mutta nyt innolla työtehtävien kimppuun. Onneks kohta on taas viikonloppu! :D