Hellurei ja hellät tunteet!
Viikonloppu meni tosiaan juhliessa ja juhlista toipuessa. Lauantain synttäri-tupari-rapujuhlat olivat ainakin omasta mielestäni menestys ja viimeiset juhlijat lähtivät puoli neljän aikoihin. Karaoke raikasi aina kolmeen asti... Onneksi on tiilitalo, niin ei kuulu juurikaan mitään mihinkään suuntaan. :)
Illan pääkattaus näytti tältä:
913041.jpg
Kyseessä on tylsästi kaupan pakastealtaan tarjonta, eli kiinalaisia jokirapuja. Mutta hyvin nuo näyttivät uppoavan.

Sunnuntai meni lainassa ollutta videotykkiä ihaillen ja sohvalla maaten. Tykkihuoneemme pääsi vihdoin oikeaan käyttöön! Supernaturalia katsellessa sain pääteltyä pari keskeneräistä työtä; UpTown Boot-socksit ja Koukkuniemeen suuntaavan salomonkolmion. (Supernaturalin Jensen Ackles on HOT! Ihan vaan FYI.. :D)
913049.jpg
Sukissa lankana Sandnessin Sisu, kulutus 63g.
913053.jpg
Salomonissa lankana seiskaveikan jättiraita, kulutus 144g. Tämä siis eka valmis Hupo!

Perjantaina sain varsinaiseen HuPoon kaikki palat kiinni ja aloitin virkkaamaan reunusta. Sitä en ole vielä saanut loppuun asti tehtyä, mutta huivi näyttää alustavasti tältä:
913054.jpg
Lankana Tennesee, kulutus n. 400g. Tämä lähtee lahjaksi, sillä on liian pieni mulle. Nyt kun katselen huivia, niin noi palat olisi voinut laittaa "sekaisin", eikä tuollalailla pötköiksi. Mutta en jaksa lähteä enää purkamaan!

Tänään eivät käsityöt ole vielä edenneet mihinkäänpäin, vaikka mukana olikin virkkuukoukku ja Karuselli-kerä. Eipä vaan taida suunnittelemastani simpukkahuivista tulla mitään, lanka on liian paksua. Taidan vaan neuloa siitä jonkun simppelin kaulaliinan.
Mutta. Ilmoittauduin elämäni ensimmäiseen ulkomaalaiseen "yhteisneulontaan". Kyseessä siis Secret of the stole, joka alkaa 5.10. Vähän jänskättää, että noinkohan mää ollenkaan pysyn jenkkien matkassa, mutta ehkäpä se tästä...