... on (melkein) valmiit!! Istuin tänään duunin respassa tuuraamassa muutamaan otteeseen ja samalla kilkuttelin sukat päättelyä vaille valmiiksi. Mallissa sukat päätellään neulalla (Kitchener stich?) ja kun ei sattunut neulaa (eikä ohjetta sen puoleen..) mukaan, niin päättely odottakoon kotiin. Jeee! Sukathan aloitettiin siis jo elokuun ekalla viikolla, joten pitkään ja hartaasti niitä on väkerretty.

Ja sitten sukkiin liittyvä ärsytys: Lankaa jäi varmaan 40g yli! Käytössä oli kaksi 50g kerää Sisua. Ohjeen mukaan olisi tarvinnut saman vahvuista lankaa 3 kerää, joten otin sitten varman päälle, ja tein ohjetta lyhyemmän varren. Mitä mä tolla lopulla nyt sit muka teen? Hapsut sukkiin? Opimme tästä siis: Aloita sukat kärjestä TAI tee mallitilkku. Teinkö kumpaakaan? No en tietenkään. Hmph.

Myös HuPo-huivi on päätymässä maalisuoralle. Paloja on kokonaan irti enää 4, mutta tokihan siellä on vielä erinäisiä välejä, jotka pitää virkata umpeen. Sitten päättely, reunojen virkkaus ja valmista tuli. En ole vieläkään ihan varma, mitä teen niiden hapsujen kanssa. En kauheasti niitä diggaa, mutta voishan ne jotain ilmettä huiviin tuoda nekin.

Tänään on ollut Minttumaari ekaa kertaa töissä päällä, koristeenaan Rebekkan tekemä koru. Ja on saanut kehuja. <3 Niitä on kiva kuulla, varsinkin kun on itsekin työhön tyytyväinen. Duunikaveri jopa tilasi tyttärelleen ponchon. Onneksi tyttö on 4-v, eli ei pitäisi ihan mahdottoman vaativa ja aikaavievä projekti olla. Katsellaan, jahka saa langan valittua. :)

Huominen menee taas kokonaan tupareiden (osa 3) parissa, joten käsityöt joutunevat nurkkaan. Sunnuntaikin saattaa olla vähän tehoton, kyseessä on kuitenkin myös rapujuhlat.. *viheltelyä*

Ihanaista viikonloppua kaikille!