Näköjään mä en saa päivitettyä kuin maanantaisin. Hmph. No, viime viikko meni vauhdikkaasti työkaverin töitä opetellessa ja päivät venyivät. Onneksi perjantai oli vapaata ja sai melkeenpä vaan olla. Käytiin vähän ostoksilla (ostin mm. paria kangasta edellisen viestin "kauppakasseja" varten) ja lähes koko loppuilta kului Supernaturalin kakkoskauden parissa. Jensen... <3 Jossain kohtaa mies haki  koneelle Settlers 2:n, joka on "nuoruuteni" lempipelejä. Senkin kanssa sai tovin jos toisenkin kulutettua. Olen tähän mennessä pelannut kahta tietokonepeliä aktiivisesti; toinen on Settlers ja toinen Railroad Tycoon. Ihania rakennuspelejä! Muihin peleihin ei sitten olekaan mielenkiinto riittänyt.

Viikonlopun aikana vessa-remppa, joka on myöhästynyt ihan törkeästi, otti pienen askeleen eteenpäin. Hana ja allas ovat vesien kytkemistä vaille valmiit. Vessanpönttö saatiin viime viikolla paikoilleen, tosin tutun putkimiehen avulla. Tällä viikolla saadaan toivottavasti vedetkin kytkettyä hanaan, niin saisi tuonkin vessan kunnolla käyttöön. Ja vaatehuoneen tyhjennettyä vessan kaappeihin kuuluvista tavaroista ja sen myötä vieläpä vaatehuoneen oikeaan käyttöön, eli vaatteille!

Käsitöissä sain kynsikkäät vihdoin valmiiksi. Mies ne meinasi jo ryöstääkin! Nahkapaikat puuttuu vielä, mutta muutoin ovat päätellyt. Kerin myös Kamenaa anopin joululahjaa varten. Olipas muuten solmussa! Ohjeeksi kaivan Ullasta jonkun, ehkä Roosa tai ehkä Lehtimetsä... Viikolla kyllä kotiutui Victorian Lace Today sekä Lace style-kirjat, mutta en juuri nyt jaksa paneutua enkuksi neulontaan.

Mutta josko tällä pääsisi taas viikon alkuun? Yritän saada mallin pysymään paikoillaan hetken että saan kuvattua kynsikkäät.

Aurinkoista viikkoa!

Ps. Tällä viikolla saa avata joulukalenterin!!!! :D