... oli tarkoitus lähteä juhlimaan... No jos nyt ei kuitenkaan. Ei jotenkin noi paikalliset stand-up klubia lukuunottamatta kiehdo. Mutta sanathan ovat Mamban biisistä "Lauanta-iltana" (nerokasta!), jota tuppaan karaookkessa laulamaan jos se vaan listoilta löytyy. Sopivan helppo veisu mulle. :D

Tänään ollaan touhuttu wc:n parissa. Sopivaa hyllykköä lavuaarin alle ei löytynyt kaupoista joten tehtiin se sitten itse. Huomenna mallaillaan päälilevy kohdilleen ja sitten alkaakin tappelu itse lavuaarin ja hanan kanssa. Lavuaarihan ei meillä tule olemaan mitenkään tavanomainen, vaan ostin Bauhausista metallisen saunavadin (?) jonka sitten iskin miehelle käteen ja ilmoitin, että "tästä muuten tulee meidän lavuaari. Alas porata". En ehkä ihan noilla sanoilla, mutta kuitenkin.

Käsitöissä sain vihdoin kärjestä neulottavat sukat valmiiksi. Sukissa lankana jo aiemmin mainostettu Juvel Multi (vai olisko toi Schachenmayr Multi?), kulutus 100g ja koko n. 40. Kuvia tulossa myöhemmin. Nyt puikoilla on kynsikkään ensimmäinen pari. Siitä tulee vähän modattu versio: pikkurillin ja nimettömän neulon lapas-tyylillä kärkeen asti, kun taas keski- ja etusormi saavat omat "kynsikäspituiset" neuloksensa. Idean näihin sain reilu vuosi sitten koulussa, jossa kanssaopiskelija kertoi tehneensä miehelleen vastaavat; mies toimi sähkömiehenä ja kun töissä tarvitsi aktiivisesti vain etu- ja keskisormea, alkoivat loput sormet palella. Tein vastaavat kynsikkäät heti samointein miehelle, mutta nyt on tarkoitus tehdä näitä ihan lahjaksi asti. Todennäköisesti modaan niitä vielä vähän pidemmälle, mutta ei siitä vielä enempää. ;-)

Mutta nyt taas vaihteeksi sohvalle möllöttämään. Päivän ahkerointi on saanut tytön ihan väsymyksen partaalle!! Ihanaista ja vähälumista lauantai-illan jatkoa!