Eilen oli taas vaihteeksi sellainen päivä, että varmasti olisi oma pääkin unohtunut, jos ei kulkisi noin kätevästi kropan mukana. Olin aamulla suunnitellut tekeväni päivän mittaan asioita x, y ja z (ja monia juoksevia asioita siinä sivussa). Mutta mullahan olikin 8.30 - 12 palaveri, joka on kyllä ollut kalenterissa jo tovin, mutta eihän sitä muistanut. No, onneksi mitään sen ihmeempää valmistautumista ei palaveriin kaivattu vaan osallistuin vain kuuntelijana.

Iltapäivän ylläri olikin sitten vähän isompi. Kahden aikoihin pomo toteaa, että "lähdetään sitten neljän aikaan". Ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen, kun totesin jaa että mihin??? Olin aivan täysin totaalisesti unohtanut tiimi-illanvieton. Valitettavasti myös vaatetus oli sen mukainen... Töihin sopiva muttei ehkä illanviettoon paras mahdollinen. Ihmettelinkin päivällä, kun muut tiimiläiset olivat extra-siististi pukeutuneita... :D Muutamaa minuuttia  ennen tuota pomon kommenttia olin vielä miehen kanssa viesteillyt, josko hän olisi lähialueilla ja lähdössä kotiin; voisi tulla hakemaan mut kyytiin.

Illanvietto oli kuitenkin tosi kiva. Ensin käytiin Graniittilinnassa syömässä (oli muuten ihanaa mokkakakkua!!!) ja sieltä siirryttiin Kaupinginteatteriin katsomaan "Producers"-musikaalia. (VAROITUS: Producers-linkissä myös musiikkinäyte, joka pärähtää automaattisesti päälle). Musikaali oli todella hauska ja naurua kuului ympäri teatteria. (Ja eihän se voi olla huono jos mukana on kasa hyvärunkoisia tanssijapoikia. Eihän? :D).

Kotiin pääsin sitten puoli yhdentoista aikaan, jolloin olinkin jo ihan valmista kauraa unten maille. Enkä usko, että unensaannissa on tänäkään iltana ongelmia. Kyllä tässä jo taidetaan vanha olla, kun tollainen keskelle viikkoa tapahtuva "biletys" vetää ihan veteläksi...

Käsitöissä aloiteltu Roosa-huivia, mikään muu ei ole edennyt. Kohta tulee kiire!!