Kovasti on hiljaista ollut blogirintamalla. Eilen sain sentään vähän surffailtua muiden blogeissa. Ihania tuotoksia ovat kanssablogaajat saaneet aikaiseksi!

Eilen aktivoiduin VIHDOIN joululahjojen saralla vähän enemmän ja valmistakin syntyi neljän kassin verran. Tällä hetkellä kasseja on valmiina 8, vielä pari pitäisi tehdä. Saippuat on keitetty ja kuivuvat nyt rauhassa muutaman päivän. Lauantaina vietin useamman tunnin leikkelemällä Marimekko-servetistä pieniä unikkoja ja eilen liimailin niitä kiinni. Kuvia on tulossa jahka saan koristelut valmiiksi. En ainakaan ole aiemmin nähnyt, että unikkoja olisi ko. tuotteissa käytetty, mutta voin olla väärässäkin. :D

Tänään olisi vuorossa joko laukkuja, unikkojen leikkelyä, neulahuovutusta tai ihan neulontaa. Muutaman neulelahjakortin joudun jouluna antamaan, ei vain aika riitä saamaan kaikkea valmiiksi. :( Uhosinkin jo, että ensi vuoden joululahjat aloitan viimeistään tapaninpäivänä... No, ehkä kuitenkin neulon hetken vain omaksi iloksi joulun jälkeen, enkä heti käy uusien hommien kimppuun. Paino sanalla ehkä.

Ostolahjojakin on tullut hommattua, vielä pari uupuu. Suosikkeja ostoksissa on ehdottomasti Seccosta hommaamani lahjat. Niistä on kuvat jo otettu, mutta en vielä ole saanut niitä koneelle asti. Toivottavasti saajatkin tykkää. :)

Nyt pitäis kuitenkin ryhtyä hommiin, niin pääsee töistä kotiinkin. Ihanaista joulunodotusta!! Ihan kohta on jo joulu.. Kääks! :D