Kun lähipiiristä alkoi kuulua vauvauutisia, piti heti tilata vähän inspiraatiota. Tällä kertaa inspiroijan virkaa saa toimittaa Debbie Blissin Essential Baby. Kirjan 22 neuleohjetta ovat suunniteltu "ensi päivistä ensi askeleisiin" ja hyvin näyttää lupaus pitävän. Kaikki ohjeet ovat, ylläri-ylläri, Debbie Blissin langoille. Kirjan alussa langoista on oma kappaleensa, jossa kerrotaan mitä kukin lanka sisältää.

Kirjan alussa on esitelty tekniikoita niin silmukoiden luomisesta palmikoiden, ohjeiden luvun ja kavennusten kautta päättelyyn ja kappaleiden yhdistämiseen. Muutama rivi on uhrattu myös tekstiilien huolto-ohjeisiin kattaen lähinnä pesuohjeet.

Itse ohjeet ovat selkeät ja värikuvat kauniita.Ohjeet on kuitenkin selitetty sanoin, eikä kaavioin kuten suomalaisissa ohjeissa, joten niiden seuraaminen on ainakin itselleni vähän haastavampaa. Mutta koska ohjeissa ei mitään rakettitiedettä kuitenkaan näytä olevan, uskoisin selviäväni tehtävästä. :)

Ja sitten ne itse mallit. Nämä hyppäsivät silmille tyylillä "tee mut, tee mut!!", mutta luulenpa, että kirjasta saattaa jokunen muukin malli eksyä puikoille.
1223938.jpg
Crossover vest, koot 0 -12 kk, lankana Debbie Bliss Baby Cashmerino

1223935.jpg
Duffel coat, 0 - 12 kk. Lankana Debbie Bliss Rialto DK

1223940.jpg
Ylävasemmalla: lacy shawl, lankana Debbie Bliss Baby Cashmerino
alavasen: tank top, 0 -12kk, lankana Debbie Bliss Baby Cashmerino
oikealla: heart mobile, lankana Debbie Bliss Cotton DK

1223942.jpg
Changing mat bag, lankana Debbie Bliss Cotton DK

Kaikenkaikkiaan kirja vaikuttaa hyvältä ostokselta!