Tänään piti ihan vaan pikaisesti Fiina-neuleessa. Tarkoitus oli hakea tuttavalle vähän piristystä; hän on joutumassa leikkaukseen ja mikäpä piristäisi käsityöihmistä paremmin kuin lanka? :D Mukaan tarttui siis 4 kerää Jussia tumman lilan sävyisenä, kolmiohuivin ohje ja valaiseva virkkuukoukku. Samalla päätin ilahduttaa myös toista neuleystävää, mutta siitä myöhemmin lisää, koska saaja saattaa lueskella tätä.
Tuohon ensimmäiseen pakettiin lähti mukaan myös pari ristipistolehteä sekä tietysti namia. Nyt sitten vaan odottelemaan kommentteja, että onko lahja ollut mieluinen ja oliko sillä toivottu piristävä vaikutus. :) Ja tämähän oli hyvää harjoitusta SNY:tä varten; miettiä mikä olisi kiva lahja ja kuolata lankakaupassa.. :D

Fiinassa oli taas kaikkea ihanaa. Iskivät mukaan vielä asiakaskortin; viidennestä ostoksesta -15% ja kymmenennestä ostoksesta -20%. Aaaapuva... Ja juuri kun mä Marjutin sivuilta bongasin enemmänkin lankakauppoja pääkaupungiseudulta. Nooh, pitänee jossain kohtaa kerätä tukijoukot ja lähteä surffaamaan. Broidi tosin asuu lähes samassa talossa tuon Pac:n kanssa, joten siellä tulee käytyä varmaan aikaisemminkin. Olen myös jo muutaman viikon haaveillut pääseväni käymään Villiksessä, mutta toistaiseksi ei vielä ole onnistunut. Mutta ehkäpä jo lähiviikkoina?

Mutta nyt takaisin telkkarin eteen lötköttämään. Hyvää viikonjatkoa!