Olemme kotiutuneet maalimalta. Reissua vähän vesitti joukkoamme vaivannut väsymys (minä + mies) ja flunssa (kaverimme). Kova merenkäynti ei myöskään helpottanut oloa, parhaimmillaan tuuli 20 m/s. Ostin kyllä pahoinvointitabletteja, mutta nepä eivät käyneetkään alkoholin kanssa nautittaviksi. Niinpä ensimmäinen ilta mentiin sitten vaan alkoholin turruttavan vaikutuksen alaisena. :D Hirveästi ei juurikaan tullut nautittua, sillä sänky huuteli puoleensa jo yhdentoista aikoihin.

Sää Tukholmassa oli keväisen kaunis, lämmintä oli 4 astetta ja aurinkokin pilkisti aika ajoin. Kauheasti emme Tukholmassa kuitenkaan kierrelleet; bussilla Central Stationille ja sieltä "pääkadun" vartta muutamia kauppoja, syömään T.G.I Fridaysiin (aah, ultimate mudslide..) ja taksilla takaisin laivalle. Ehdin kuitenkin piipahtaa tarkistamasssa Åhlensin ja NK:n lankahyllyt. Åhlensin lankavalikoimaa voi tuskin mainitakaan, kerrassaan surkea. NK:lla valikoimaa oli jo paremmin (mm. Rowania), mutta mikä lie lankaähky iskenyt, kun oikein mikään ei iskenyt. Ihan ilman lankaa en kuitenkaan lähtenyt vaan mukaan tarttui 4 kerää Rowanin Cashsoft Babt DK:ta (kuva alempana), jossa 57% extra fine merinoa, 33% microfibre, 10% cashmereä. Tästä muotoutuu joku Debbie Blissin kirjan malleista.

Kotimatka meni vielä rauhallisemmin kuin menomatka ja matkapahoinvointilääkkeetkin saatiin otettua. Buffetin jälkeen ei juuri mitään jaksanut tehdäkään ja mukaan otettu Cousteau pipon alku sai makailla rauhassa laukussa. Helsinkiin saavuttiin ajallaan ja nyt onkin edessä enää pyykkivuoren pesu... Onneksi on vielä sunnuntai aikaa "palautua" reissusta! (Talokin tuntuu vielä keinuvan, onkohan tähän asennettu joku keinulauta alle poissaollessamme??)

SNY:n parit on saatu jaettua ja ensimmäinen elonmerkki on SNY:ltä jo tullutkin. Hei vaan SNY! :) Nyt alkaa jännätä jo ihan todenteolla, mitä kevään aikana ehtiikään tapahtua! Nyt pitää tosissaan alkaa miettimään, mitä omalle ystävälle lähettäisi.

Lankahamsterointikin lähestyy uhkaavasti, joten pitää ostaa nyt urakalla lankoja (koska tunnetusti kotona ei ole MITÄÄN sopivaa!). Tällä viikolla tilasin myös Ilun kaupasta ihanaa itsevärjättyä lankaa. Tuonne joutunen eksymään joskus toistekin, ehkä kuitenkin vasta lankahamsteroinnin jälkeen... Vielä ei ole ajatusta, mitä ko. langasta tekisin, mutta ehkäpä ajatus syttyy kun lankaa tarpeeksi hipelöin?

Ja sitten vielä kuva viimeaikaisista ostoksista:
1238542.jpg
Tuo Rowan on tosiaan vähän poikamainen, mutta ajattelin, että koska uusia tulokkaita on kuitenkin kaksi, niin prosentuaalisesti uuden poika-sukulaisen tulo on ihan mahdollinen. :D Tai sitten toinen vauvoista joutuu olemaan poika-tyttö jo pienestä pitäen!

Nyt poistun parantelemaan keinutusta olohuoneeseen, hyvää viikonloppua!