Lankahamsterit pyörähtää käyntiin perjantaina. Itse kuulun Tuplahamstereihin. Ja ettei ihan raaka-ainepula iskisi kuukauden aikana (ei sitä koskaan tiedä. ;-)) piti piipahtaa niin Tapion kaupan kuin Novitankin nettikaupoissa. Tapiolta mukaan tarttui vain salahommia SNYhyn liittyen mutta Novitan "tarjouksissa" lähti vähän käsistä. Ei sieltäkään ole kuin kilo (*vihelt*) tulossa, mutta kuitenkin.

Ja jotain on valmistunutkin! Miehelle sain tehtyä Jacques Cousteu-pipon pätkärääkätystä Nallesta. Langan takia kavennuksista muodostuva kuvio ei pääse oikeuksiinsa, mutta mies tuntui silti tykkäävän. Kuva myöhemmin. Sen verran pitää tuota Nallea moittia, että lanka värjäsi bambupuikkoni ihan harmaiksi! Höh. Mutta kaipa noita bambujakin voi pestä, jos ei ihan likoamaan sentään jätä?

SNY:n ensimmäinen paketti alkaa muodostua hiljakseen. Muutama juttu pitää vielä hankkia ja sitten vaan odotellaan jo tilattujen tavaroiden kotiutumista. Hihii!

Remonttirintamalta en olekaan hetkeen kertonut mitään. Vessaremonttihan siis venyi ja venyi, koska valitsemamme hana ei suostunut yhteistyöhön. Vessa on kyllä muuten käyttökuntoinen ja "valmis", mutta hana puuttui. Mutta tänään sekin muuttuu! Luottoputkimiehemme saapuu paikalle ja vaihtaa samalla myös keittiön hanan. Myös saunan ovi kotiutui isältäni tällä viikolla. Hän siis laittoi siihen lasit entisten panelien tilalle. HIEMAN valoisampi versio. Nyt se pitää vielä vahata vaaleaksi ja sitten vaan paikoilleen. Ihanaa, kun asiat etenevät! Tekemistähän nyt vielä on vaikka kuinka, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Nyt kuitenkin uppoudun taas töiden ihmeelliseen maailmaan ja jään odottelemaan lankojani. :)