Perjantaina käytiin Helsingin kaupunginteatterissa katsomassa Täydellinen persikka. Duunikaveri oli sen myös nähnyt ja varoitteli, ettei se heidän mielestään ollut kovinkaan hyvä. Vähän ennakkoasenteita siis oli, mutta onneksi ne joutivat romukoppaan lähes heti näytelmän alettua. Aivan loistokas näytelmä. Asko Sarkola vaan on ihan mielettömän hyvä. Mukana ollut kaverini ei Askoa tunnistanut, mutta näytelmä sai hänestä ikuisen Asko-fanin. :D Liput varannut äitini oli myös saanut meille todella hyvät paikat, 2-rivin keskeltä, joten seuraaminen oli kerrassaan miellyttävää.

Mieheni siis livisti anoppinsa järjestämästä teatteri-illasta työpalaveriin liittyen, joten "kostoksi" hän sai lähteä kuskaamaan minua, anoppiaan ja tämän ystävätärtä Tampereen Taikasormet-messuille. Reissu meni melko kivuttomasti, eikä mieskään pahemmin kapinoinut, kun huomasi, ettei suinkaan ollut ainoa paikalle "pakotettu" mies. Äitini ja ystävättärensä ryntäsivät samantien nukkekotipuolelle ja viihtyivät siellä hyvän tovin. Itse kiertelin alakerran muita näytteilleasettajia. Kaikkea tosi kivaa siellä oli tarjolla, mutta hieman enemmän messutarjouksia olisin odottanut isommilta näytteilleasettajilta.

Tyhjin käsin en kuitenkaan paikalta poistunut. Tapion kaupasta tarttui mukaan Muskat-puuvillaa ja Kauhavan kangasaitasta lenkkimohairia. Tässä olin täysin mainoksien orja, koska jossain viime viikolla tulleessa käsityölehdessä oli juuri lenkkimohairista tehtyjä huiveja. Miehelle ostin puolukkajauhetta ja sny:llekin tarttui jotain pientä matkaan.
1358754.jpg
Kotimatkalla mukaan hyppäsi vielä jonkin matkan varrella olleen ABC:n yhteydessä olleesta kirjakaupasta Hyvän olon neuleet halvennettuun hintaan.

Nykyisten ikkunakoristeidemme joukkoon otin vielä yhden uuden lasityön:
1358753.jpg
Lasitöitä messuilla olikin hyvin tarjoilla. Meille ei vaan nuo enkeli- ja lapsiaiheet juurikaan sovi, mutta onneksi osalla näytteilleasettajista oli myös muita aiheita esillä.

Eilistä iltaa vietettiin pitkästä aikaa kavereiden kanssa ja nyt on hieman sivuvaikutuksia havaittavissa. Taidan siis siirtyä aivottomaan telkkarintuijotus-moodiin... Hyvää sunnuntain jatkoa! :)

Ps. Pohja vaihdettu keväisempään, koska pakkohan sen kevään on jo jossain kohtaa tulla! Uusi pohja Kikin Pohjista.