Ulkona pyryttää sen verran mallikkaasti, että on hyvä hetki kirjoitella blogiin. Tosin kirjoituksen jälkeen pitänee lähteä tekemään lumitöitä... Jei!

Kaveri käväisi pääsiäisen aikaan kylässä ja toi Saksanreissultaan tuliaisia. Toive oli ohuita villalankoja, mutta kaveri varoitteli heti palattuaan, että ei mennyt ihan kohdilleen toive ja toteutus, mutta että kyllä niissä villaa on. Ainakin vähän. :D
1409496.jpg
Kuvassa vasemmalla Nicole-lanka, jossa villaa 20% ja loput tekokuitua. Oikein ihanan tuntuinen kädessä ja värit ovat herrrkut. Kuvassa oikealla Texas-lanka, joka on kokonaan tekokuitua. Tuntuu samanlaiselta kuin Novitan Palma. Tämäkin siis unelmapehmeää ja värit ovat osuneet kohdilleen. Vielä ei ole ajatusta, mitä näistä teen, mutta pitänee vähän surffailla... ;-)

Sain miehen kynsikkäät eilen valmiiksi ja ajattelin katsastaa vähän ufojen tilannetta. Niitähän löytyi. Yllättävän vähän, mutta kun mikään niistä ei oikein huuda nimeä, on tilanne vähän kinkkisempi. Ufoutumaan ovat päässeet:
1409490.jpg
Anopin joululahjahuivi. Aloin tekemään tätä vasta pitkällisten pohdintojen jälkeen joulun jo mentyä. Jossain kohtaa tein purkamista vaativan virheen ja koska hamsterikuu oli juuri alkamassa, ei tämä edennyt. Odottaa siis edelleen muutaman rivin purkua. Lankana Kamena, malli Modasta

1409491.jpg
Pehmokilppari. Tämäkin jäi hamsterikuun jalkoihin. Paljoa ei enää puutu ja tämän varmaan saankin nopeahkolla aikavälillä kasaan. Lankoina 7-veljestä ja Pirta, ohje Novita.

1409494.jpg
Hamsterikuun supermörvelö. Liivi Teddystä. Tätä pitäisi purkaa urakalla ja neuloa kaulus vähän erilailla. Tiedä sitten, tuleeko tästä kalua milloinkaan.

1409497.jpg
Neulottu pöytäliina Kotiväestä. Tämä aloitettu joskus hyvissä ajoin enenn joulua. Tässäkin joku pikkuvirhe, joka vaatisi keskittymistä. Ja purkamista. Tai vaihtoehtoisesti pitäisi purkaa kokonaan ja jättää lanka odottamaan parempia aikoja.

1409493.jpg
Viimeistä kuvaa en laske niinkään ufoksi, vaan työksi jolle pitäisi tehdä jotain. Tämähän löytyi siis kaapista muuttaessamme nykyiseen asuntoon. Lienee anopin käsialaa. Tästä puuttuu vielä kaulus ja hihat. Omista varastoista ei vastaavia lankoja löydy, joten tämä pitäisi ottaa jollekin lankakauppareissulle mukaan, josko siellä osaisivat kertoa langasta enemmän.

Lumimyräkkä on hieman helpottanut ja aura-autokin kävi jo heittämässä kinokset meidän pihalle, eli kai se on pakko ryhdistäytyä ja mennä lumitöihin. Sen jälkeen voinkin sitten alkaa arpomaan ufojen välillä. Tai todennäköisemmin aloittaa jotain uutta! :D