Aurinkoista huhtikuuta! Toivottavasti aprillipäivä ei aiheuttanut kovinkaan pahoja jekutuksia. Itse (ja taisi moni muukin..) tosin aluksi epäilin, että Iken potkut/eroaminen olisi valtakunnan laajin aprillipila. Hauskin pila oli Nightwishin kotisivuilla, jossa kerrottiin bändin siirtyvän kohti vihreämpiä arvoja mm. vaihtamalla esiintymisspotit energiansäästölamppuihin ja vähentämällä webisivujensa aukioloaikoja. :D Myös pyrotekniikoista oli jotain, mutta en ehtinyt niitä lukemaan.

Mutta palatkaamme otsikkoon. Novitalla oli lankalauantaina tarjous, jossa sai tilata lankaa ilman postimaksua. No, minähän tilasin. Ihan vähän vaan, 1,7kg... Langat tulivat tänään:
1430575.jpg
8 kerää ihanan vihreää Tenneseetä. Tälle on malli valmiina, taisi olla uusimmassa Novitassa. 3 kerää Marinea, joista ajattelin laukkua, mutta noi on kyllä mulle ihan liian ärtsyn vihreät. Jos joku siis haluaa ostaa ko. langat (värikoodi 386, erä 5988) niin saapi omakseen samaan hintaan kuin ne ostinkin, eli 2,05eur/kerä. Postikulut puoliksi. ;-) (Myös vaihto johonkin muuhun lankaan käy tai Marinen toiseen väriin!)
Lisäksi tuli "yllärisäkki" Jussia. Tosi ylläri, kolme kerää samanväristä ja yksi vähän erivärinen. Jei. Nooh, itsehän ostin sian säkissä.

Olin ajatellut käyttää Marinea laukkuun, joten ihka ensimmäiset kahvatkin tuli ostettua:
1430570.jpg
Hauskan tuntuiset. Pitänee vain keksiä joku muu lanka näille.

Remonttirintamalta kerrottakoon, että takan kimpussa ollaan touhuttu, mies tosin enimmäkseen. Takka on nyt tasoitettu ja antiikkilaastitettu. Viikonloppuna saanee maalin pintaansa. Takkahuone valoistui valtavasti!

Kevät tulee kohisten ja samalla kukat alkavat tunkea esiin. Tässä meidän pihamme ensimmäinen tulokas:
1430592.jpg
Tänä kesänä on tarkoitus käydä enemmänkin pihan kimppuun, joten uusia kuvia toivottavasti tulossa. :) Viime kesänä kun ei juurikaan puutarhaan ehditty panostaa ruohonleikkuun lisäksi.