Edit klo 20:30, kuva lisätty

Erittäin märkää ja harmaata päivää piristi taas SNY:n paketti. Mies kävi sen postista hakemassa kun olin vasta kotimatkalla ja heti kotiin päästyäni piti repiä paketti auki. Ja paketista paljastui: 3 kerää Novitan Malibua (SNY:n ehdotuksen mukaisesti paikkaamaan omaa epäonnistunutta laukkulankaostostani), ihanat, just eikä melkeen sopivat villasukat (mitkä tulivatkin TODELLA tarpeeseen, koska suutarin lapsien kenkä-dilemma toistuu ainakin tämän neulojan perheessä..) -> menivät muuten samoin tein jalkaan :D. Lisäksi paketissa oli herkullista tiramisu-maustekahvia (sekin meni kokeiluun heti) ja "Tikku-eläin" valkosuklaatikkari. (Sekin meni heti käyttöön... *vihelt*) Kaiken kruunasi hauska kortti, jossa SNY tunnusti vierailleensa joskus kotikonnuillani!

Kuvat tästä ihanuudesta on otettu, mutta koska kuvaohjelma ei halua leikkiä mun kanssa, ei kuvia ole vielä julkaistavaksi asti. Lisään kuvat heti, kun saan ohjelman taas toimimaan.
Ja sehän alkoi toimimaan hetimiten, eli tässä vielä kuva:
1447572.jpg

Kiitos, SNY, jälleen kerran osuvasta paketista. Se tekemäni kilpuri menee muuten lahjaksi, joten tänne kyllä mahtuu huopainen kilpurikaveri.. ;-) Hauskaa huhtikuuta!!