Jopas oli viikonloppu! Kerrankin voi ihan oikeutetusti sanoa, että onneksi pääsee töihin lepäämään... :D Lauantain upea ilmi sai mut vihdoin pihatöihin, tosin naapuruston painekin alkoi jo vaikuttaa. Haravointi jäi sikseen, kun aloin tuhota pihalle pesiytyneitä kantoja. Olenkin sanonut, että jos meidän pihalta jotain löytyy niin sammalta, ruusua ja kantoja. 5 kantoa lähti lauantain aikana etiäpäin ja homma jatkui vielä sunnuntainakin. Tosin sunnuntaina kannot olivat jo sitä koko luokkaa, etten niitä yksin saanut väännettyä ylös. Mutta kyllä huomaa tehneensä. Auh!!

Lauantaina otin Lemon lime/Blue berry-koolaidatun woolin käsittelyyn. Se on muotoutumassa vauvasukiksi Novitan ohjeella. Lankaahan oli vajaa kerä, eli 39g. Onneksi eka sukka painoi vain 14-15 g (vaaka ei osannut päättää), joten langan pitäisi riittää vielä toiseenkin sukkaan.

Sunnuntaina oli kantojen riuhtomisen jälkeen vuorossa ompelukerho. Serkku aikoo tehdä äippärillejäänti-lahjaksi työkavereilleen ostoskasseja ja tarvitsi hieman ohjeentulkinta-apuja. Hyvin onnistui kassien teko, tosin haasteet ompelukoneen kanssa hidastivat tahtia vähän ja valmiiksi asti tuli vain 2 kassia. Mutta nyt on ohje hallussa. Kaivoin myös itse ompelukoneen esiin ja sain VIHDOIN valmiiksi 2006 syksyllä aloittamani kevät/syystakin! Se jäi viime keväänä rempan jalkoihin ja sitten oli kone lainassa ja ja ja. Takki oli niinkin pahasti kesken, että vuoren alareunan huolittelu ja napinlävet puuttuivat. Kaikenkaikkiaan hommaan meni ehkä puoli tuntia... Kuvia tulee myöhemmin, jahka saan hovikuvaajan hommiin. :)

Myös anopin huivi pääsi eilen pingotukseen. Uskollinen pingotusalustani (vanha päiväpeitto) oli hävinnyt jonnekin, mutta tunnetusti hätä keksi keinot.

Nyt kuitenkin työn touhuun, ettei ihan lepäilyksi menisi. Aurinkoista viikonalkua! :)