SNY:n viimeinen paketti tuli tänään. Hieman haikein mielin hain sen postista. Paketteja ja muita muistamisia on ollut niin kiva saada ja kevät on mennyt yhdessä hujauksessa. Haikeus tosin unohtui kun aloin jo postista ulos kävellessä repiä pakettia auki.. *vihelt*

Paketista paljastui SNYn itsensä tekemä huivi Just Bamboo-langasta, Tikrun omena-huivin ohjeella, 2 vyyhtiä Studio Maisa Tikkasen kuituvärjättyä lankaa, Addin virkkuukoukku (johan mua nyt hemmotellaan Addeilla!! :D), suklaata ja paljastuskirje.
1554493.jpg

Huivista ja langasta vähän parempi kuva:
1554495.jpg

Salaiseksi ystäväkseni paljastui Villavaara blogin Esikko. Esikko on lähettänyt aivan ihania paketteja koko kevään kiireisestä elämästään huolimatta ja asettaa riman tuleville salaisille aika korkealle! ;-) Lanka on herkullisen väristä ja huivi on ihanan pehmeä. Se lähtee varmasti käyttöön samantien; sitä ei jätetä odottamaan ankeaa syksyä vaan sekin pääsee nauttimaan keväästä.

Huivi lisäksi sointuu loistavasti kevättakkiini, katsokaa vaikka!
1554501.jpg
(takki on siis se, jonka aloitin syksyllä 2006 ja sain VIHDOIN valmiiksi huhtikuussa..)

Kiitos ihanainen Esikko tästä keväästä. Pakettisi ovat olleet mietittyjä ja kaikki ovat osuneet kohdalleen JUST eikä melkeen! Aurinkoista kevään jatkoa sinullekin!

Ja joku viikko sitten kävin vähän tauluostoksilla:
1554504.jpg
Taulun nimi on sattuneesti Pupumetsä ja tekijä löytyi yhdeltä nettipalstalta, jossa vierailen vähän liiankin tiuhaan... Muutenkin hänellä on ihania tauluja joita käyn välillä nettisivuillaan kuolaamassa. Kokoa taululla on n. 20 x 50 cm ja toistaiseksi se on sijoitettuna takkahuoneen kirjahyllyyn.