Viikonlopun saldona on uusi kilppariaitaus, shoppailua ja pihatöitä. Matkaa ei vielä olla päästy varaamaan, mutta taidan heti päivityksen jälkeen lähteä surffimaan matkoja. :D

Konnille tehtiin vähän tukevampi aitaus, johon saa katon päälle. Alueella liikkuu jonkun verran kissoja (prkl!), joten konnia ei ole voinut jättää yöksi ulos. Jahka saadaan kattokin duunattua niin konnulit voivat ulkoilla mielin määrin. Uusi aitaus on nyt koeajettu ja kelvolliseksi havaittu: Kaikki konnat yrittävät joltain sivulta kilvan ulos. :D Muutama kuva viime viikonlopulta:
1626200.jpg
Vallu huomasi ensimmäisenä tarhaan heitetyn voikukkaseppeleen, Mimmin kiiruhtaessa paikalle. Emmikin huomasi saman, mutta sen edessä oli hieman kivisempi tie...
1626189.jpg

1626192.jpg

1626193.jpg

Kaikki konnat seppeleen kimpussa
1626195.jpg

Ja vielä Vallu kita täynnä voikukkaa.
1626198.jpg

Shoppailu hoidettiin sitten jo perjantaina. Mentiin hakemaan paikallisesta huonekalukeskittymästä terassiryhmää. Sellainen löytyikin Koti-ideasta. Hoidellessani kauppoja myyjän kanssa, mies keskittyi kiertelemään varastotyhjennyksen aarteita. Tuskin oli raha vaihtanut omistajaa terassiryhmän osalta, kun mut jo vedettiin kokeilemaan sohvaa ja nojatuolia. Molemmat oli -50% alessa ja niinhän ne sitten lähtivät mukaan... Olihan meillä suunnitelmissakin vaihtaa sohva jollain aikavälillä, mutta ei ihan näin nopeasti. No, nyt sohva ja nojatuoli nököttää olkkarissa, joka on "hieman" ahtaan näköinen. Sitä kun ei ole tehty divaanisohvalle ja tavissohvalle. Mutta kun halvalla sai!! Sohva + nojatuoli ovat kyllä ihan kivan näköiset ja enemmän "meitä" kuin aikaisempi sohva. Nyt vaan pitää löytää jostain o(s/t)taja tuolle vanhalle sohvalle. Jei..

Muutoin viikonloppu onkin vierähtänyt pihatöissä. Sisäpiha siistiytyi huomattavasti, kun saatiin vihdoin tehtyä puuteline ja siirrettyä sisäpihalla olleet klapit tellinkiin pois näkyvistä. Muutoinkin on tullut riehuttua kaikkea pientä, mm. käyty näyttämässä viime viikonloppuna ostamiani sementtisiä kukkapurkkeja ostopaikassaan. Istutin kukat niihin heti sunnuntaina ja maanantaina töistä tullessani niissä kaikissa oli halkeamia! Onneksi kaupalle riitti, että kävin näyttämässä vain yhden pahimmassa kunnossa olleen ja korvasivat kaikki purkit. Huh.

Käsitöissä on edennyt vain muutama hys-hys juttu, joista lisää myöhemmin. ;-) Miehelle tein jo jokin aika sitten ostoskassin. Halusi siihen pääkalloja, joten saamansa pitää:
1598633.jpg
Pääkallojen design by serkku, samoin tuo teksti on hänen käsialaansa.

Ai niin! KIPistäkin piti puhumani. Tänä vuonna olen serkun kanssa menossa taas Järvenpäähän julkineulomaan. Ilmeisesti myös yksi toinen tuttava on liittymässä joukkoomme, mutta siitä ei ole vielä varmuutta. Onneksi löytyi taas innokas järjestäjä, jottei kauhian kauas tarvitse lähteä. Tosin olisihan sitä voinut mennä vaikka vaan tuohon lähitorille, jos ei muuta olisi keksinyt. :) Neulomukseksi taitaa lähteä vauvan peitto Ravelrystä löytyneellä ohjeella.

Mutta nyt grillin kimppuun, jotta saa jotain purtavaakin vielä tänään. Aurinkoista viikkoa!