Lauantaina oltiin serkun kanssa Järvenpäässä KIPpaamassa. Paikalla oli n. parisenkymmentä neulojaa ja toimittajakin siellä piipahti. Itse nappasin vain muutaman kuvan:
1654750.jpg
Enemmän kuvia ja lehtijuttua löytyy tapahtuman blogista. Mulla oli työn alla salomon-kolmio työkaverille ja serkulla villatakki kummitytölle. Jaksoimme istua puolipilvisessä säässä n. 1,5 tuntia, mutta sitten piti jo lähteä kotiin nurmikonleikkuuseen ja vauvakutsujen valmisteluun!

Maanantaina vietettiin siis serkun ylläri-vauvakutsuja. Onneksi suunnitelmat saatiin pidettyä juhlakalulta salassa loppuun saakka. :D
Meitä oli kymmenkunta osallistujaa ja ohjelmaan kuului mm. kipsivalu tulevan äidin vatsasta (siitä saa sitten kivan kaapintäytteen), puoliskoiden vauvakuvien arvuuttelua, syömistä ja vauvabodyjen maalausta. Idea on lähtöisin minun ja serkun suuresti pitämästä Gilmoren tytöt- tv-sarjasta, jossa vauvakutsuilla siis kaikki vieraat saivat maalata tulevalle vauvalle potkupuvun. Melkoisia taideteoksia niistä tulikin:
1654756.jpg

1654758.jpg

Oma tuotokseni noudatteli tarkkaa tikku-ukkojen sota-linjaa:
1654754.jpg

1654753.jpg

Jälkiruuaksi saatiin ihanaa masukakkua:
1654761.jpg
jonka toinen serkku oli tehnyt. Hauskan näköinen ja maistuikin hyvältä!

Viimeisenä olikin sitten lahjojen jako. Tuleva vauva sai vaatetusta runsain mitoin ja vanhemmillekin tuli ohjeita lapsenkasvatukseen. Hienoin lahjoista oli ainakin omasta mielestäni vaippakakku, jossa oli mm. pääkallotuttipullo, muutamia vähän "rajumpia" tutteja, sukkia, maastokuvioitu huopa ja tietysti vaippoja. Ja jottei lahjojen tyyli (pääkallot, tikku-ukkojen sota jne) kamalasti kauhistuttaisi lukijoita, niin kerrottakoon, että tuleva äiti on tyyliltään hieman erikoisempi. :D

Oma lahjani valmistui vasta viime hetkillä, enkä saanut sitä oikein fiksusti kuvattua. Tästä on toivottavasti jossain kohtaa tulossa parempi kuva:
1654749.jpg
Kyseessä on Woodoo-mobile, jonka nukkeihin sain idean Ravelryn Bad Jujusta. Mobile sai ainakin osittaisen hyväksynnän myös lapsen isältä, koska "onhan siinä sentään sydämiä". :D En tiedä millaiseen piiloon tämä pitää pistää, kun vieraita saapuu?

Kaiken kaikkiaan ilta oli ainakin omasta mielestäni varsin onnistunut ja mikä parasta; tänään töistä palatessani mies oli tiskannut valtaosan eilisestä tiskivuoresta!! On se vaan ihana. <3

Aurinkoista jussin odotusta!