Vietin syntymäpäivääni samaan aikaan jenkkien itsenäisyyspäivän kanssa, eli perjantaina. Mies antoi oikein mukavan lahjan; vapaat kädet joko Soukan Menitassa tai Novitan tehtaanmyymälässä. Valitsin Soukan. Niinpä työpäivän jälkeen suuntasimme kohti Soukkaa. Ikkunoissa mainostettiin varastontyhjennysalea ja "paljon lankoja eurolla". JES!!

Sisällä iski kuitenkin runsaudenpula. Kaikki langat alkoivat epäilyttää; keksinkö mä tästä mitään ja kuinka paljon tätä sitten pitäisi ostaa, että riittäisi?? No, pääsin kuitenkin vauhtiin hetken ihmettelyn jälkeen ja koriin alkoikin kerääntyä tavaraa ihan mukavasti. Mies maksoi langat, jonka jälkeen lähdimme eteenpäin, mutta vielä ovelta piti kääntyä takaisin, kun olin jättänyt ihan huomaamatta muutaman ihanuuden. :D

Ja tällaista tarttui mukaan:
1702345.jpg
ja jottei kuva olisi liian auvoinen ja "kiltti", tässä koko kasa:

1702341.jpg
Hups...

Illalla tuli vielä serkku käymään ja toi lisää lahjuksia. Ihana Wetterhoffin tähtihuiviohje ja 2 vyyhtiä Sivillaa sekä hauska "neulontaopiskelu"-säästöpossu löytyi paketeista.
1702349.jpg

1702350.jpg

1702362.jpg

Mutta vähän olen saanut lankaa kulutettuakin. Vauvanpeitto Ravelrysta löytyneellä ohjeella on valmistunut, tosin vielä pingottamatta.
1702355.jpg

1702357.jpg

1702358.jpg
Reunuksen mallin otin Novitassa olleesta mekosta.
Lankana tässä oli Novitan seiska veikan moniraita, puikkoina ja koukka 4mm. Halkaisija on n. 60 - 70 cm, silmämääräisesti arvioiden.

Aloittamani vauvanpöksyt menee purkuun ja uuteen aloitukseen pienempien puikkojen kanssa. Sitä ennen kokeilen kuitenkin tuota tähtihuvi-mallia.