Tänään postipoika (tai tais kyllä olla -tyttö) toi mulle elokuun SNY-paketin. Hyvä että sain sisälle asti tuotua, ennen kuin aloin riipimään sitä auki! Paketista paljastui hauska Makee designin "lakupussukka", pari sarjaan sopivaa lakua, silmukkastoppari ja kaunis kortti. Kamera piti hakea juosten, sillä mies jo väijyi noita lakuja... (Selitys surkealle kuvalle löytyy siis miehestä. :D)
2773553023_27ef9d2734_o.jpg
Kiitos SNYseni, oikein hauska paketti! Heti muuten alkoi paistaa aurinko, kun paketin hain, enne?? :D

Muutoin viime päivät on mennyt remppailun ja ompelukoneen ääressä. Remppailun saralla on maalattu karmeja ja ovia; kaikki talon karmit on nyt maalattu, mutta ovia on maalattu vasta kaksi. Kokeilimme ensikertaa ruiskumaalausta (on muuten tosi hauskaa!) ja kompuramme ei oikein tykännyt siitä -> kompura vaihtoon. Ja taas kului kallisarvoista maalausaikaa hukkaan. Onneksi suostuivat saksalaisjätissä kiltisti koneen vaihtamaan. :)

Ompelukoneen ääressä taas olen yrittänyt saada tehtyä ruokapöytämme tuoleihin tuolinsuojuksia. Pidämme perinteiset rapujuhlat (3. kerta jo! :D) ja haluan suojata uudenuutukaiset tuolimme. Ei sillä ettenkö kavereihin luottaisi, etteivät sotke... *vihelt*. Puikoilla on pyörinyt niin kynsikkäät kuin lomareissulla aloitettuja hommia. Aaltoponcho on yhdistämisvaiheessa, katsotaan kuinka kauan se siinä taas viihtyy...

Mutta nyt takaisin ompelukoneen ääreen!