Mistä lie johtuu, mutta millään ei tuntuisi riittävän energiaa mm. blogin päivittämiseen. Tosin käsitöitäkään ei turhan tiuhaan tahtiin valmistu, joten eipä ole oikein mitään esiteltävääkään. Työkaverin koiranputki-sukkien kanssa on tahkottu jo useampi viikko, eikä loppua näy. Tietysti myöskään totaalinen koukuttuminen Settlers II-peliin ei auta tilannetta... Nämä koukuttumiset tulevat aalloissa, joten enköhänmä kohta taas pääse normaaliin elämään kiinni. :D

Koiranputkisukat tuli keskeneräisyydestään huolimatta kuvattua:
2860274160_8fc813ae05_o.jpg
Sukkaploccikin pääsi ensi kertaa esittelyyn! Lankana sukissa Novitan nalle, puikot 2,5mm bambut. Toisessa sukassa on kantapää menossa, joten eiköhän tunnelin päässä ole kuitenkin vielä valoa.

Mies lähti elämänsä ensimmäiselle ulkomaan-työmatkalla maanantaina ja mulla on hirveä to-do lista, mitkä pitäisi hoitaa nyt kun mies on "poissa jaloista". Fat chance! Yhden asian olen saanut listalta ruksittua ja tänään tulee serkku vastanimetyn poikansa (Taavi) kanssa viihdyttämään mua pitsaillan merkeissä. :D Nooh, miehen kone laskeutuu perjantai-iltana myöhään, että jos lähtisi perjantaina ajoissa töistä, niin siinähän ehtisi vaikka mitä... ;-)

EDIT 19.9. Kirja löytänyt uuden omistajan, ei siis ole enää "kaupan". :)

Ai juu, piti tämäkin tänne laittamani. Eli sain tilaajalahjana Tessa Eveleghin "Kata ja koristele kauniisti"-kirjan, jolle ei itselläni ole käyttöä. Olen halukas luopumaan siitä postikulujen hinnalla, joten jätäppä viestiä kommentteihin, jos kirja kiinnostaa.
2859495559_4d70bacab3_o.jpg
Kauniita kattauksia ja erilaisia koristeluvinkkejä on runsaasti, mutta kun omat ruokailut on yleensä ns. tv-dinnereitä ja ainoat "teemajuhlat", joita meillä vietetään on rapujuhlat, en näe suurtakaan tarvetta säilyttää tätä kirjaa. :)

Mutta nyt työn touhuun, että pääsisi sitten perjantaina livahtamaan aikaisemmin. :D Valoisaa keskiviikkoa!