Tää otsikointi on aina vaan helpompaa ja helpompaa.. Not! Ihmeet-osa tulee otsikossa siitä, että tällä viikolla on valmistunut KAKSI neulostyötä. Ihmeeksihän se on jo nykytahdilla, "sukat kuussa", luokiteltava!! Valmiiden neuleiden joukkoon on siis siirtynyt vauvasukat, joita jo viime kirjoituksessa epäilin rippilahjaksi sekä vielä ihmeellisempänä, Kimallepipo, jonka aloitin perjantaina ja päättelin eilen. O_o!!

Vauvasukat neuloin Novitan Woolista. Lankaa kului 32 g, puikot olivat 3mm perus-metalliset:
2974399260_49fd2e8628_o.jpg
Pienoinen virhe kävi neuloessa. Toisessa varressa on 8 mallikertaa, toisessa 9. Huomasin tämän päättelyvaiheessa, enkä jaksanut enää ruveta sukkaa purkamaan. Toivottavasti vauva ei huomaa virhettä... :D Ohje Novitan kevät 2004-numerosta. Onneksi voin hämätä vauvan äitiä kertomalla, että sukkia on neulottu julkimon puhetta kuunnellessa, joten senhän on tietysti täytynyt olla laskuvirheen syynä!! ;-)

Kimallepipoon käytin SNY:ltäni saamaani Sandnesin Alfa Glitter lankaa. Kulukki 81g, puikot 5mm bambuiset sukkapuikot (myöskin SNY:ltä saadut!). Saajaa en vielä tiedä, ehkä oma SNY:ni??
2974399254_a30df095e7_o.jpg

2974399250_d0c78edf21_o.jpg

2974399246_69c36c395b_o.jpg
Ohje Mohairmetsästä. Kiva ohje olikin, varsinkin tuo kukka oli hauska! Niin ja tuntuuko muistakin, että kuvailut näillä keleillä on enemmän kuin haasteellisia???

Nyt kun loppuviikon huima neulesato on käyty läpi, voidaan siirtyä otsikon toiseen aiheeseen, äänestykseen. Äänestämässä on siis käyty ja kansalaisvelvollisuus sitä myötä täytetty. Kokeilin erinäisiä vaalikoneita, niin hupitestejä kuin varsinaisiakin ja aina viittasivat samaan ryhmittymään. Vaalikoneiden mukaan minulle parhaiten soveltuvien ehdokkaiden kanssa ei ajatukset kuitenkaan ihan osuneet yksiin (= en usko, että kolmen lapsen kotiäiti tai muuten vain lapsiin vahvasti painottava ehdokas olisi kuitenkaan minulle se paras valinta, vaikka kuinka asiansa osaisikin), joten päädyin äänestämään ko. ryhmittymässä olevaa tuttua ehdokasta. Surkea vaalisää ei juurikaan haitannut, äänestyspaikalle kun on peräti 200 metriä. :D Ja mitä tästä työhuoneen ikkunasta tielle näen, niin ei näytä häiritsevän monia muitakaan, sen verran normaali-sunnuntaita enemmän on kävelijöitä liikkeellä.

Illan vaaliohjelmat taitaa kuitenkin jäädä katsomatta... Minulle riittää, että joskus kuulen pääsikö oma ehdokas läpi vaiko ei.

Mutta koska nyt on taas puikot tyhjillään, taidan siirtyä ravelryyn surffaamaan seuraavaa ohjetta. Jatkaisiko joululahja-linjalla, vai tekiskös sitä välissä jotain kivaa itselle? Niinkuin esim. uusi tiskirätti.. :D Hauskaa sunnuntain jatkoa sateesta huolimatta!