.. Koskaan en varsinaisesti ole Miljoonasade-fani ollut, mutta koska mies katsoo paraikaa Voicelta Indican versiota Popedan Kersantti Karoliinasta, tuli tuokin laulunpätkä mieleen. Ei, en osaa aina itsekään selittää ajatuksenkulkuani.. :D

Lokakuu on kuitenkin pyörähtänyt käyntiin; mihin se alkuvuosi ja kesä oikein katosi? Vastahan oli kevät! Tää kohta vuoden kestänyt marraskuu näköjään sekottaa vähän ajantajua.

Töissä on ollut kuunvaihteeseen liittyen hieman hässäkkätä, ei mitään tavallisuudesta poikkeavaa kuitenkaan. Käsityöt ovat olleet taas jäähyllä, tuota "saunasukkaa" olen saanut vähän nitkutettua eteenpäin, mutta muut työt ovatkin sitten vain ajatusasteella. Parit vauvasukat pitäisi ainakin tehdä, kun taas on raskausuutisia tullut oikealta ja vasemmalta.

Uutta intoa käsitöiden tekemiseen olisi tarkoitus löytää ensi viikolla. Mies lähtee taas maanantaina työmatkalle ja viipyy matkallaan tällä kertaa kaksi viikkoa (toim.huom. ARGGH!!). Valmistelin tulevaa jo aiemmin tällä viikolla ja kävin hakemassa kirjastosta äänikirjana Ilkka Remestä. oli muuten eka lainaamani äänikirja ever! Suurena suunnitelmanani on vältellä tietokoneen ja leffojen houkutusta ja sulkeutua huoneeseeni käsitöiden ja Remeksen maailmaan. Raportoin sitten kahden viikon päästä, miten ämmän kävi! ;-) No, toivottavasti jotain valmistuu vähän nopeamminkin ja voin raportoida pikaisemmin!

Nyt lähden kuitenkin jatkamaan laatuaikailua miehen kanssa. Hauskaa viikonloppua!!