Oli niin rankat ysikymppiset, ettei ole aiemmin päässyt päivittämään... :D No ei senttäs. Koko lauantai meni aika pitkälti voikkakakkuja tehden. Mies joutui rientämään kertaalleen kauppaan, kun varatut ainekset riittivät kahteen kakkuun... Woops! No, sunnuntaina juhlapaikalla mies joutui rientämään kauppaan vielä kertaalleen, koska koristeluun varattu juusto ei sitten suostunutkaan sulamaan toivotulla tavalla. Ja sunnuntaina vieraassa maastossa avoinna olevan kaupan etsiminenhän on tunnetusti tosi kivaa!! Kakut saatiin kuitenkin koristeltua. Lähdin liikenteeseen kolmella koristellulla kakulla, kaikenkaikkiaan niitä oli kuusi. Kun juhlat loppuivat, koristelemattomia kakkuja oli edelleen kolme ja koristelluistakin oli mennyt vain 1.5 kakkua... Notta hieman tuli tehtyä turhaa työtä! Mutta juhlat olivat kuitenkin päivänsankarin mieleen, joten se lienee tärkeintä. :)

Yksi koristeluun päässeistä kakuista näytti tältä:
2964540766_b49f92f0a6_o.jpg
Täytteenä hyväksi havaitut kinkku- ja juustotäyte. Päällä sitten olikin vähän sitä sun tätä. :D

Sinä aikana, kun en tehnyt voikkakakkuja sain vihdoin "saunasukat" valmiiksi. Edelleen tunnen valtavaa kateutta kanssaneulojia kohtaan, jotka saavat sukat, pipot ja villatakit neulottua muutamassa päivässä... Mutta hiljaa hyvä tulee, kaiketi??

Sukat näyttävät valmiina tältä:
2964540664_bf06551b81_o.jpg

2963698801_25e09aa20e_o.jpg
Kulutus: 87 g, lankana itse koolattu Nalle, puikot oli bambuiset, mutta kokoa en muista. :D

Puikoille hyppäsi näiden jälkeen vauvasukat. Katsotaan pääsekö lapsonen ripille, ennen kuin sukat ovat jalassa. ;-) Lankana vaaleansininen wool, hyväksi havaittu ohje kevään 2004 Novitasta.

Tänään on tyttö vähän väsy. Appivanhemmat olivat yökylässä ja heräsivät ennen aamuviittä. Ja kun talossa on lautalattiat jotka paukkuvat joka liikkeestä niin mekin heräsimme sitten viiden pintaan. Wuhuu! No, kotimatkalla sain onneksi torkuttua bussissa taas hetken, mutta ei se ihan yöunia korvaa. Appivanhemmat lähtivät käymään Tallinnassa ja esitin vienon toiveen, josko sieltä tulisi kotiin hieman Viron villaa.. Toivotaan parasta!

Nyt kuitenkin sukkien kimppuun! Mukavata keskiviikon jatkoa!!