Laskin aivan itse äsken, kun näin testaussuunnitelman... Vähän muokattua joululaulua näin maanantain kunniaksi. Tiedossa koko päivä integraatiotestausta. Wuppiduu!! Vuoden vaihteessa on siis järjestelmät muuttumassa ja mitenkäs sitä saisi päivää mukavammin käytettyä kuin istumalla jääkaappikylmässä neuvotteluhuoneessa ja seuraamalla testauksen etenemistä. No, onneksi joululoma alkaa tosiaan perjantaina.

Viikonloppu meni rennoissa merkeissä. Sain yhdet satukynsikkäät peukaloja ja päättelyä vaille valmiiksi ja kaikki saunasettien kassit tehtyä. Samoin sain pääteltyä saippuapussit. Löysin vain 4 pussia, vaikka olen 95% varma, että tein viisi pussia. Yksi pussi löytyy sit varmaan sopivasti joulupäivänä! Kuvia otin vähän kaikesta, mutta sittenpä sanoi kuvaohjelma työsuhteensa irti enkä päässyt muokkaamaan kuvista pienempiä, eli en saa niitä vielä esiteltyä. Uusi kuvaohjelma on tulossa toivottavasti tällä viikolla, jolloin sitten uudella innolla muokkaamaan!

Kasseja tehdessäni sain seuraa oravalta, joka killitti mua ikkunan takaa ja tömisti oksaa minkä kerkesi. :D Mitä lie sieltä komensi. Sain kuitenkin kuvattua kaveria jonkun verran, eli orava-kuviakin on tulossa jossain kohtaa.

Sunnuntaina taapersimme miehen kanssa lähikappeliin kuuntelemaan äitini kuoron esittämiä joululauluja. Mukana esiintymässä oli myös harpunsoittaja (olipas mielenkiintoista nähdä harppu ihan läheltä, hirmuinen duuni sen soitossa näytti olevan!) ja luokallinen tokaluokkalaisia. Esitys oli hieno, kuten joulukonsertit yleensä. Hieman vain meni hermo jonkun erittäin ajattelevaisen äidin kanssa, jonka oma pikku Pirkko-Petteri jaksoi vetää omaa showtaan ihan tarpeeksi kauan. Ja äiti tyytyväisenä hymyilee lapselleen, että on se niin kultturelli, että! Samaan äitiin olen aikaisemmissakin konserteissa kiinnittänyt huomiota.

Mutta josko nyt alkaisi testaamaan. Hauskaa joulun odotusta!