Lankahuone huutelee siihen malliin, että ilmoittauduin taas lankahamstereihin. Ja jottei ihan kauhia lankapula kuitenkaan iskisi, piti eilen vierailla Ogelin uudessa lankakaupassa. Ja siellähän oli vaikka mitä kivaa!! Olin kuitenkin hämmästyttävän maltillinen ja mukaan lähti varsin kohtuullinen kasa lankaa:

Ostin lähinnä sukkalankoja, kun tää sukkapula nyt kerran on iskenyt. :) Lisäksi ostin lankaa kaverin sukkiin (punaista ja mustaa Maijaa) ja kaapeista muuttaessamme löytyneen lasten villapaidan loppuunsaattamiseen ruskeaa Jannea.

Tämä viikko oli käsitöiden kannalta ihan toivoton. Puikollistakaan en neulonut. Pitänee siis tämä päivä ja huominen viettää tiukasti puikot käsissä.. :D Mies lähti maanantaina työmatkalla ja mä tein pitkää päivää töissä saadakseni alkuvuonna kerääntyneet hommat tehtyä. Kotona olin yleensä seitsemän, kahdeksan aikoihin ja kun nukkumaan pitää käydä kympin pintaan, että seuraavana aamuna jaksaa taas herätä, niin ei tuota vapaa-aikaa neulontaan kauheasti jäänyt. Mutta nyt alkaa olla kaikki alkuvuoden rästit tehtyinä, joten ehkäpä ensi viikosta alkaen pääsen taas normaaliin rytmiin!

Ja sitten viemään eilen palanneen miehen vaatteita pyykkiin... Hauskaa viikonloppua! :)