Helmikuu loppuu huomenna ja samalla loppuu myös hamsterointi. Odotan jo innolla, että pääsen jatkamaan huivia, joka jäi hamsteroinnin takia hyllylle odottamaan maaliskuuta. Mietiskelin tuossa jo, toisen hamsteroijan innoittamana, josko viettäisi maaliskuussa ufot fufoiksi kuukautta. Ihan hirmusti ei ufoja (ainakaan pitäisi) ole, mutta muutamia kuitenkin. Pari-kolme purettavaa hommaa löytyy ainakin ja purettaville langoille pitäisi keksiä uutta tekemistä. Mitään ideoita, mitä tehdä Novita Havaijista?? (mikä lie mielenhäiriö taas sekin.. Huoh..)

Mutta jotain on toki valmistunutkin. ei-niin-ihku lankojen lisäksi teemana on näköjään ollut erilaiset siivousvälineet...

Pari tiskirättiä Novita Bambusta (chinese waves ja tavisversio), sekä Pelagian ohjeella pölypallero. Mies on ihan tykästynyt näihin!! :D Näihin lankaa kului yhteensä 91 g.

Annoin kaverille joululahjaksi lahjakortin, jossa lupasin tehdä valintansa mukaisen neuletuotteen (sukat, pipo, lapaset tai huivi). Värinkin sai valita. Kaveri halusi mustat sukat, joissa sai kuitenkin varressa olla vähän punaista. Ja kun kaveri on Kotiteollisuusfani, niin piti tehdä Kotiteollisuussukat!

Toisessa varressa lukee Koti, toisessa Teollisuus. Lankana Maija, kulutus 72 g.

Viimeisimpänä valmistui perussukat Jannesta itselleni. Puikot 4 mm, kulutus 103 g.

Näistä toinen valmistui yrityksen yt-ilmoitusta ja sitä seuranneita palavereita kuunnellessa. Wuppiduu! Nooh, sopivasta vapuksi pitäisi tulosten tulla. Sitä odotellessa...

Vielä aion ehtiä tehdä yhden siivousvälineen ennen huomista deadlinea, joten nyt sen kimppuun. Hauskaa perjantaipäivän jatkoa!

 

Edit: Sukat veivät kokonaissaldon parikymmentä grammaa yli edellisvuotisen: JEI!!!