Surffailin eilen kaikessa rauhassa ravelryssä sun muualla, kunnes kone heitti eteeni ns. blue screen of deathin. Kone kosahti. Kunnolla. Mun koneessa on ollut ongelmia jo aiemminkin ja mies on sitä kiltisti korjannut. Viime kerran jälkeen tosin totesi, että eip korjaa enää, seuraavaksi ostetaan uusi kone. Ja niinhän siinä sitten eilen kävi. Eikun auton nokka kohti Giganttia, valitaan haluttava kone, odotellaan puoli tuntia myyjää, jonka työhön menee n. 40 sekunttia ja kassan kautta kotio.

Kotona mies alkoi sitten asentamaan konetta ja siinä sit menikin loppuilta. Aina kun kuviteltiin, että NYT on kaikki asennettu, niin ehei. "Asennus 2/33 käynnissä. Älä sammuta konetta". huoh. No, tänään pitäisi kuitenkin kotiin mennessä olla jo uusi kone käyttövalmiina! Jei! Ihka eka koskematon läppäri ever. Duunissakin kun tunnun saavan niitä muutamalla tyypillä jo käytössä olleita läppäreitä... :D

Nyt vaan pitää toivoa, että vanhalta koneelta saisi vielä jotain tietoja kaivettua. Kone kun kaatuili aiemmin tiiviiseen tahtiin, mulle hommattiin ulkoinen kovalevy, jonne on tallennettu kaikki tärkeä. PAITSI joulunaikaan kokoamamme excel-listaus leffoistamme. Eihän siinä juu mennytkään kuin hetki, kun sitä listaa kasattiin. ARGH!

Lankahamsteroinnin osalta nopeasti mainittakoon: valmistunut kauluri/huputin ja pipo, päättelyä odottaa pari Pelagian mallin mukaan tehtyä pölypalleroa. Puikoilla myös säärystimet Novitan isoveljestä. Ja onhan tässä vielä kuuta jäljellä vaiks kuin! ;-)

Ja sitten työntouhuun. Aurinkoista keskiviikkoa!