EDIT: KUVAT LISÄTTY 9.3.2009

..on koittanut paluu arkeen. Neuletöitä ei ole valmistunut kuin miehen sukat, koska viikolla on tullut rampattua niin lääkärissä kuin labrassa ja röntgenissäkin.

Kaikki alkoi tiistai-iltana nukkumaan mennessä. Sydän jyskytti niin, että se tuntui koko kropassa. Koska sydän taas on sen verran kokonaisvaltainen elin, että homma pisti hieman pelottamaan niin eihän siitä nukkumaan rauhoittumisestakaan juuri mitään tullut. Sama meno jatkui vielä keskiviikkona, joten piipahdin työterveyslääkärin juttusilla. Hän määräsi koko joukon kokeita, joissa kävin torstaina ja perjantaina kävin kuulemassa tuomion. Stressioireita koko joukko. Wuppiduu. Töissä on ollut joo kiirettä ja pitkää päivää, mutta olo itsessään ei ole tuntunut kovinkaan stressaavalta. Mutta niinpä on alitajunta ja keho muuta mieltä. Saikkua tahi lääkitystä en saanut, koska mitään "sen isompaa" ei ole vikana, mutta lääkäri kehotti palaamaan, jos olo ei parane. Muutoin arvot jne olivat ihan ok, jopa hyvät, eli isompaa kränää ei ole. Kuin ihan vaan pikkuisen stressiä. Huoh. No, ehkäpä tämä tästä. Jossain kohtaa. :D

Miehen sukista oli jo puhetta, joten jatketaan niistä. Mies valitteli, että unisukistaan on pohja puhki. Miten hän on sen tehnyt, en tiedä. Kävelee unissaan? Hamsterikuulle en kuitenkaan näitä koon 45 - 46 sukkia enää alkanut väkertää vaan ne pääsivät puikoille heti sunnuntaina, 1. päivä. Päättelyt tein perjantaina ja siitä lähtien ei ole enää mies-kullan jalkoja paleltanut.

Kuviakin olisi kiva laittaa, mutta moinen toiminto ei näköjään just nyt pelitä. Nerokasta. Mutta speksit: Novita Jussia kahta väriä, kulutus 149 g, puikot 4 mm sukkikset.

Lisäksi puikoilla on edelleen hihahuivi Rose Mohairista, tosin sekin alkaa olla loppusuoralla ja tarkoitus olisi saattaa se melko pitkälle vielä tänään.

Hamstereiden jatkona liityin vielä Ravelryssä Lankalaatikko-ryhmään. Sinne asettamani säännöt ovat melko löysät, mutta innostavat toivottavasti jatkossakin hankkiutamaan eroon noista ei niin ihkuista langoista.

Ja sitten se paras uutinen! Eilen varattiin miehen kanssa pääsiäismatka Wieniin! Hotelli vaikutti ainakin kuvissa kivalta ja Ravelryssä on tietysti jo tiedusteltu Wienin parhaita lankakauppoja! :D

Oli mulla vielä kiva kuva viljelmien kasvusta (siis niiden itujen, joita istutin viime viikolla) sekä nätti Hyvää naistenpäivää kukkanen, mutta kun ei kuvat toimi, niin kerron vain, että herneenversot on jo oikein nättejä ja HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!!